Вторият баща на Божинов: Потресен съм от гей скандала със сина ми, това е манипулация и лъжа

  • 18 август 2015 18:40

  • 11294
  • 6
Вторият баща на Божинов: Потресен съм от гей скандала със сина ми, това е манипулация и лъжа
© Булфото

"Потресен съм от гей скандала с Валери. Не съм гледал самото предаване, но ми казаха какво се е случило и в каква грозна история е било замесено името на сина ми. Това е поредната медийна манипулация и лъжа".

Това заяви пред "България Днес" вторият баща на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб - футболният треньор Сашо Ангелов, по повод гей скандала, в който синът му бе забъркан. Новият сезон на риалити формата "Биг брадър" разбуни духовете още с първия си епизод, като един от най-скандалните участници в шоуто - хомосексуалистът Кристиян Стойков, заяви, че е имал сексуални взаимоотношения с Валери и разкри подробности около интимните им преживявания.

"Спал съм с много известни хора - Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, който е доста палав в леглото и му е много голям. И с Китаеца съм бил" - без свян хвърли бомбата Стойков в ефира на Нова. 21-годишният Кристиян, който е родом е от село Жернов, но се представя като модел в Холандия, се закани да разкрие още пикантни подробности около сексуалните си подвизи с известни българи в къщата на Големия брат.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11294 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
чисто хетеро

2017.03.16 | 10:36

6
За Благей Георгиев се знае , за Валерко също от дълго време е публична тайна, че си го слага с мъже . БИ БАНДИТИТЕ като тях двамата, реагират като ужилени и започват да плашат със съд като някой от партниорите им има смелостта да ги разкрие. Хич не му съчувствам-ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НА ЖЕНИ, НЯМАШЕ СЕГА НИКОЙ ДА ТЕ ПЕТНИ!
Нормален Човек

2017.03.16 | 10:36

5
Ето затова всички гейове и педали трябва да чукат камъни - хем добри пътища , хем без децата да могат да гледат подобни извратеняци и гнусни животни...

2015.08.24 | 15:09

4
И ние живеем и се интересуваме от тази ПОМИЯ. Ех- ценности, ценности. Всъщност затриването на белият човек тече с пълна сила. Остатъка от жълти, араби, негра и мелези се управлява лесно

2015.08.24 | 15:09

3
Сашо, естествено е да коментираш така ситуацията. Валерушка си е лигльо и пу.ьо и без да го забъркват в тези говна. Ти си го знаеш, но сега ти дойде в повече.
100%

2015.08.24 | 15:09

2
Валери наистина спи и с мъже!!!!

2015.08.24 | 15:09

1
абе факт е че медиите лансират гейовете, любимци на жълтурите са валерката , благойка,миро, стораро младши, азис и минчев

Добави коментар

Водещи новини