Дженифър Лав Хюит лъсва чисто гола в сериал

Getty Images/Guliver
share

33-годишната Дженифър Лав Хюит ще се съблече чисто гола в новия сезон на хитовия сериал "Клиентски списък", съобщава "Сън".

Лентата разказва историята на бивша кралица на красотата, която е принудена да започне работа като масажист, след като съпругът й претърпява трудова злополука. За съжаление много скоро тя открива, че клиентите не очакват от нея просто масаж.

Режисьор на филма е Елик Ланювил, с когото Дженифър Лав Хюит работи и в сериала „Шепот от отвъдното". Сред актьорския състав е и телевизионната икона Сибил Шепърд.

Дженифър Лав Хюит вече се появи във впечатляващи сцени, облечена в оскъдни тоалети. В престоящия втори сезон тя отива дори по-далеч, като ще се появи напълно гола. Интимните й части обаче ще бъдат замъглени.

Актрисата ходи 4 пъти седмично на фитнес, за да е сигурна, че всичко с фигурата й е наред. Снимките на новите серии вече са започнали и Дженифър публикува част от фотосите си в туитър. Тя се обърна към феновете си с призив да й помогнат да се изкачи на по-предна позиция в Топ 100 на най-секси жените. Миналата година тя бе поставена на 20-о място в класацията.

"Мечтата ми е да бъда сред 5-те най-секси жени в света", казва Дженифър и допълва "Да го направим, хора! Ще бъде забавно!"

Водещи новини

Още новини