Обама ще води кампания за Камала Харис

  • 04 октомври 2024 14:35

  • 153
  • 0
Обама ще води кампания за Камала Харис
© gettyimages

Бившият президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият ще води кампания в полза на вицепрезидента и кандидат-президент на Демократическата партия Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. през седмиците преди изборите на 5 ноември, съобщи Ройтерс, позовавайки се на в. „Вашингтон пост“.

Обама ще започне кампанията следващия четвъртък с пътуване до Питсбърг (щата Пенсилвания), съобщи изданието, цитирайки високопоставен представител на щаба на Харис.

Обама и съпругата му Мишел подкрепиха кандидатурата на Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. за президент още през юли, пише БТА.

Камала Харис търси подкрепата на опоненти с проява с дъщерята на бивш вицепрезидент

Обама призова американците да подкрепят Харис по време на националния конгрес на Демократическата партия през август в Чикаго. "Америка е готова за нова глава, Америка е готова за по-добра история. Готови сме за президента Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти.", каза тогава той.

Харис ще се се изправи срещу кандидата на Републиканската партия Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на изборите, които според социологическите проучвания ще бъдат силно оспорвани, отбелязва Ройтерс. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
153 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини