Бременни американки раждат в пустошта (снимки)

share

Ново екстремно шоу ще завладее американския ефир съвсем скоро. Продукцията „Роден на диво място” ще проследява всяка стъпка от преживяванията на млади родители, избрали да посрещнат наследниците си в обятията на майката природа, пише в. "Новинар".

Така те не само ще изживеят щастливото събитие насред красотата и спокойствието на заобикалящия ги пейзаж, а и ще бъдат далеч от цивилизацията, медикаментите, упойките и всякаква лекарска намеса, допълва изданието.

Идеята на продуцентите от канала Lifetime хрумнала, след като изгледали изключително популярния вече клип „Раждане насред природата”, качен в платформата за видеосподеляне YouTube. Краткото филмче показва естественото раждане на любителката на природата Симон, която чисто гола посреща четвъртото си дете в тропическо поточе.

Хрумката на телевизионерите предизвика буря от емоции. Според критиците на натуралистичната програма подобен експеримент може да застраши живота на бъдещите майки и отрочетата им и да предизвика вълна от самостоятелни раждания в дивата природа.

Организаторите обаче твърдят, че са взели безотказни предпазни мерки. С тази цел до кастингите няма да се допускат първескини, а всяка фаза от родилния процес ще се следи изкъсо от екипите на риалити шоуто.

Вече популярното „Раждане насред природата” е било заснето в пустошта след „вътрешно пътешествие”, което дало на Симон усещане за цялост и мир. Тя признава, че е била вдъхновена за експеримента си от течението за „оргазмено раждане”, йогийски практики и любовта си към децата и семейството.

Водещи новини

Още новини