Сайт продава фалшива приятелка срещу 39.99 долара

share

Момчета, ако искате да накарате бившата ви да ревнува или да затворите устите на приятелите си, които само ви подиграват, че не можете да си намерите гадже, ето спасението: бразилски сайт предлага да ви създаде фалшива приятелка срещу 39.99 долара.

Той обещава да сътвори профил на приятелката ви във Facebook. Да, можете и сами да го направите, всъщност, но едва ли ще успеете бързо да натрупате приятели, снимки и активности на фалшивата си любима. От сайта обещават да направят това за вас. Профилът ще бъде пълен с информация, снимки, коментари от приятели и постове от последните 30 дни, информира БТВ.

Виртуално ще можете да заблудите всички, стига никой да не ви поиска обща снимка или по-лошо – да се запознае с дамата на сърцето ви лично. Поне за известно време обаче ще успеете да поддържате заблудата, а след това... можете просто да "скъсате” с дамата.

По неизвестни причини засега сайтът предлага само фалшиви приятелки, но не и приятели, затова дамите остава сами да измислят измамните си схеми, ако им се налага.

Водещи новини

Още новини