Главното условие за деня е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение

Pixabay
share

Луната е в знак Водолей и на празен ход от 07:37ч до 11:19ч. Нищо важно да не се започва.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

В 11:19ч Луната преминава в знак Риби до 14:19ч на 18 юли

Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и се засилва интуицията. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни и лесно податливи на чужди внушения и влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми.

За намаляване на негативните и подсилване на положителните аспекти на планетата Венера

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Сложете си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Лунен календар: Продължава 17 лунен ден до 23:22ч на 16 юли

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете, но да не се стига до буйстване, цинизъм, наглост и пиянство. Да се избягват всякакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка.

Деловата активност трябва да бъде разумна, а всяка работа да носи удоволствие. Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия.

Денят трябва да се прекара възможно най-пасивно

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Както се пееше в една песен: „да падат дрехи и задръжки….”, но в рамките на разумното и умерено.

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако днес вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното, но да не е във времето на празния курс на Луната.

Следва 18 лунен ден от 23:22ч на 16 юли до 23:48ч на 17 юли

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Не се препоръчва да се занимавате с важни дела, нито да се започва нещо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, аурата. Проявете повече внимание и загриженост към близките си. Изразете своята благодарност. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации. Не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните. Не е добре да се разболеете в този ден.

Водещи новини

Още новини