С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден

  • 13 октомври 2024 15:47

  • 345
  • 4
С джаги, политики за младите и коктейли „Бузлуджа“ младежите на БСП отпразнуваха рождения си ден
© БСП

„Празнуваме 15-ия си рожден ден. Вече 15 години сме генератор на политически решения за младите и коректор на всяка власт, която си позволи да бъде арогантна. Затова и днес, без страх и с абсолютна решителност казваме „Не!“ на България с Пеевски и Борисов“, заяви вчера на специално събитие председателят на Младежкото обединение в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и водач на листата на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ в 23 МИР в столицата Габриел Вълков.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 281


Близо 200 млади социалисти се събраха в Южния парк в София, за да отбележат 15-ата годишнина на младежката организация на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Събитието започна с отворена дискусия между Вълков и първия в листата на 24 МИР - Атанас Атанасов. Те бяха придружени на сцената от Георги Ангелов, Иван Панайотов и Сава Диков - още трима млади кандидати за народни представители на левицата от 23 МИР.


„Трябва да задържим младите хора в България. Това става с развитието на една ефективна и модерна икономика, привличаща инвестиции с висока добавена стойност. Крайно време е да сложим край на превръщането на България в икономическа пустиня“, сподели Атанасов за своите приоритети в бъдещия парламент.

Беше представена и програмата на младите кандидати „Първа работа! Първи дом! Първо дете!“, която включва мерки за държавна помощ за младите при намиране на първа работа, закупуване на първо жилище и отглеждане на първо дете.

Събитието продължи с игра на джаги и тематични напитки по случай рождения ден на младежката организация.

По-рано през деня младежите се събраха за заседание на Националния съвет на МО в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в централата на софийската организация на партията.

Габриел Вълков: Младите имат нужда от социална сигурност, за да могат да се развиват в България

Последвайте канала на

Novini.bg
345 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.10.13 | 16:18

2
До като има живи чифути на планетата няма да има мир и спокойствие! Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !
надежда дДойчева

2024.10.13 | 18:46

4
Психично болния Мирослав Блажев от Севлиево разсмива по цял ден сайта, със пропагандата си за копейките и рашистите. ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА И ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. Отвлече автобус с пътници преди години!
РАДО ГНУСНАТА ПУ..КА "леТЕЦ"

2024.10.13 | 17:41

3
Трима Турци Изгонени от (ТР)ДАНС, Защото не Били П..Е..Д..Е,,Р,,А,,С,,Т,,И ! Шефа на П..Е..Д...Е..Р..А..С..Т..И..Т..Е от (ТР)ДАНС ако те Нарочи че не си П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т , те Обявява за ТЕРОРИСТ, Спира Интернета, Взима Личната Карта и Минаваш в НЕЛЕГАЛНОСТ ! Шефа на К,,О,,П,,Е,,Л,,Е,,Т,,А,,Т,,А от Г,,Д,, БОП ако те Нарочи че не си К,О..П..Е..Л..Е , Наркотрафикант и Убиец ще ти Прати Биячите от Бригадата за Мокри Поръчки в ГД БОП или направо КИЛЪРИТЕ ! Наръчник на (ТР)ДАНС: Ако не се Е,б,,е,ш в Г,Ъ..З..А , Значи си Терорист ! ДА СЕ ЗНАЕ: Гей Бардака (ТР)ДАНС го създаде С,,ъ,,ве,т..с.кото К,,о,,п,,е,,л,,е, Херсонския П..е..д..е..р..а..с..т с Руско Гражданство СерГей ЯКОВ, син на Масовия Убиец Димитри Станишев (най-младия от Тричленките в София избили Десетки Хиляди БЪЛГАРИ Противници на Червените Терористи от БКП-БСП в Първите месеци след Черната Дата 09/09/44) да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и..я Колониален К,,е,,н,,е,,ф окупиран преди 138 години от Руски Копелета за 32 тона злато. В (TР)ДАНС освен Руски К,,у,,р..в,,и и П,,е,,д,,е,,р,,а,,с,,т,,и друго не вирее. Има и някой и друг Р,,я,,з,а,,н ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш..в..е..с..т..е..р..к..и..т..е на Амбразурата, като Сертовия Т,,ъ,,п,,к,,а,,ч Момчил или Станишевския Е..б,,а,,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите( П,,а,ч,,а,,в,,р,,и,,т,,е) в (ТР)ДАНС освен по Г,,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,,р,,в,,а,,р,,н,,и,,ц,,и,,т,,е на Митко Полицая и на екс Министър Червеняков Братовчед му! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР , а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! М,,Ъ,,Р,,Ш,,А, И..З..Р..О..Д, И,,З,,М,,Е,,Т, У..Т..А..Й..К..А, Б,,О,,К,,Л,,У,,К, Г..А..Д, С,,У,,Р,,О,,Г,А,,Т, Д..Е..Г..Е..Н..Е..Р..А..Т, П ,О,,Д,,Ч,,О,,В,,Е,,К, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! П,,,,Е,,Д,,Е,,Р,,А,,С,,Т,,И,,Т,,Е от (ТР)ДАНС Разглеждат Само Жалби на П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И, Явно Момчил е Д,,Ж,,Е,,Н,,Д,,Ъ,,Р ! Момчил Павлов Сезира (ТР)ДАНС и МВРъъЪЪ да Разследва Незаконното (Масово) Чипиране Чрез PCR Тестове и Ваксините за СОVID ! ФОРМУЛАТА на Д,,ж,,е,,н,,д,,ъ,р,,и,,т,,е от (ТР)ДАНС Разкрита: З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т Плюс Л,,Е,,С,,Б,,И,,Й,,К,,А Равно на (ТР)ДАНС ! Г,,е,,й Б..а..р..д..а..к..а (ТР)ДАНС го Създаде Съветското К,,о,,п,,е,,л,,е, Херсонския П..и..д..е..р..а..с..т с Руско Гражданство СерГей ЯКОВ, Син на Масовия УБИЕЦ Димитри Станишев ! Закона за (ТР)ДАНС с 135 Ч,,Л,,Е,,Н,,А го Изработи Известната с "Тишината в Леглото си" Татяна Дончева ! (ТР)ДАНС е Нещо Като Хелзинския Комитет или БГО Д,,Ж,,Е,,М,,И,,Н,,И ! Защитава Правата на Г,е,й,, Л..е..с..б..и..й..к..и, Б..и..с..е..к..с..у..а..л..н..и и Т..р..а..н..с..с..е..к..с..у..а..л..н..и !

2024.10.13 | 16:12

1
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> use.my/myxpro

Добави коментар

Водещи новини