Антон Койчев: Без ГЕРБ-СДС в СОС щеше да настане апокалипсис

Bulphoto (архив)
share

Безспорно ще бъде трудна обществената мобилизация за вота. Хората са уморени, не виждам качествен политически диалог. Това заяви общинският съветник от групата на ГЕРБ-СДС д-р Антон Койчев в студиото на "Денят ON AIR".

"ГЕРБ-СДС са най-малко виновни за това. Нашата кампания ще бъде изцяло позитивна, както е била винаги и тя ще акцентира върху постигнатото и нека в крайна сметка избирателите сами да видят кой какво може да свърши, кой какво е направил. Нямаме илюзии, че хората четат дълги програми, нека видят направеното", каза д-р Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Той критикува и настоящото ръководство на Столичния общински съвет, като го обвини в липса на професионализъм и ефективност. Общинският съветник твърди, че само групата на ГЕРБ-СДС в СОС предлага разумни политики и решения, докато другите политически групи не успяват да се справят с управлението на града.

Председателят на СОС Цветомир Петров: Гражданите на София искат промяна, а тяхната активност е нашият пътеводител

"Няма какво да се заблуждава никой, СОС в момента се движи изцяло от групата на ГЕРБ-СДС. Ако не сме ние, ще настане наистина апокалипсис", категоричен бе събеседникът.

Относно бъдещите парламентарни избори, д-р Койчев подчерта важността на диалога и сътрудничеството с други политически партии, като смята, че единственият начин да се преодолее политическата криза е чрез конструктивни разговори и съвместна работа.

Водещи новини

Още новини