Корман Исмаилов за лидерството в ДПС: Рибата се вмирисва от главата, дните на Пеевски са преброени

бТВ
share

Доган е инсталиран лидер, човек, сменил си името в миналите години, агент на службите. Овладя структурите, стана сериозен фактор. Започна да внушава, че ДПС е негова рожба и да внушава, че не той зависи от ДПС, а ДПС зависи от него. Оттогава започна разочарованието ми. Това каза в интервю за "Лице в Лице" - бивш председател на младежата организация на Движението за права и свободи

"След това инсталира Местан, който се оказа пешка, която бързо "изгърмя". След това Карадайъ - беше пешка, но си помисли, че може да стане царица в шах-мата. Разбира се - и той "изгърмя". С инсталирането на Пеевски - Доган си направи гавра с избирателите, с обществото и особено с избирателите в Турция", посочи той. 

Валентин Тончев, ДПС: Нека сме наясно - д-р Ахмед Доган е единственият и незаменим лидер на ДПС!

По думите му за Доган ДПС е преторианска гвардия, която трябва да гарантира заграбеното през времето. "Той превърна ДПС в партия на системната корупция. Пеевски е класи под Карадйъ от гледна точка на политически опит и познания. Той е нищо от гледна точка на дефиниране на политики. Пеевски помисли, че това е фирма. Явно е и юридически некомпетентен. Тя се ПРЕДСТАВЛЯВА от него и Чакъров - те не са управители", подчерта Корман Исмаилов. 

"Зависимостите между Доган и Пеевски явно са много сериозни. Ако не беше така, досега Пеевски да беше излетял като тапа на шампанско.  Рибата се вмирисва от главата", обясни той проблема с лидерството в ДПС. 

За исканията на Бойко Борисов за промяна в избирателната система, той заяви: "С трици маймуни не се ловят. Или ни правят на глупаци, или самите те вече са сериозно изглупели". 

Тошко Йорданов към Борисов: Какво като си спечелил, като нищо не можеш да решиш сам?

В заключение, Исмаилов направи прогноза: "Дните на Певски в ДПС са преброени". 

Водещи новини

Още новини