Ресми Мурад: Разцеплението в ДПС не е тема в партийните структури в Кърджалийско

  • 04 юли 2024 19:52

  • 1780
  • 5
Ресми Мурад: Разцеплението в ДПС не е тема в партийните структури в Кърджалийско
© Фейсбук

"Разцеплението в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е тема в партийните структури в района на Кърджали, които са сплотени", това мнение изрази пред БНР областният лидер на ДПС  Ресми Мурад.

Според него те не одобряват изразената в социалните мрежи позиция на несъгласие спрямо ръководството на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Областният лидер на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с допусна, че това, което се случва сега в партията, е провокирано от хора, останали извън властта и търсещи поводи за изява.

Според Ресми Мурад ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в област Кърджали е постигнало впечатляващ изборен резултат, печелейки и петте мандата, начело с председателя Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

"Партийните структури са единни", каза още Ресми Мурад.

Джевдет Чакъров цитира думи на Доган отпреди 10 години: "Еднополюсният модел на света не може да остане в този си вид с категоричната доминация на САЩ"

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1780 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Юлиян

2024.07.04 | 23:59

3
Да,трябва да се съглася!Ахмед Доган действително е най-значимият,най-прозорливият политик у нас.Интересно,ако го бяха оставили официално да управлява държавата,а не само да лобира за турското малцинство в сянка,като коалиционен партньор,какви щяха да бъдат резултатите.

2024.07.05 | 05:36

5
ти пак щеше да си беден комунистически пе де раст, това е сигурно ;)
ГОВНЯНИЯ ГУМЕН ГАДЕВ - КАТИЛА

2024.07.05 | 05:36

4
В "СТРУКТУРИТЕ" ТЕМИТЕ СА КАКВИТО ГИ СПУСНЕ ПЕЕВСКИ
????!!!

2024.07.04 | 21:26

2
А,в КРЪЧМИТЕ,ТЕМА ли е ?!
баба гицка

2024.07.04 | 20:54

1
още преди 10 години ви писах, това е дс и слагат по средата п за партия и така червените ченгета играят за путин, просто така са възпитани и не мислят

Добави коментар

Водещи новини