Депутатите от ДПС, гласували "против" проектокабинета "Желязков", се обявиха за единство на партията под ръководството на Доган

  • 04 юли 2024 20:10

  • 5073
  • 6
Депутатите от ДПС, гласували "против" проектокабинета "Желязков", се обявиха за единство на партията под ръководството на Доган
© Булфото (архив)

Депутатите от Движението за права и свободи (ДПС), гласували "против" проектокабинета "Желязков", излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. В писмото се заявява, че те са за "единство и заедност" на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с под ръководството на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Това потвърди за БТА Джейхан Ибрямов, който по-рано днес бе изключен от парламентарната група на Движението. Отвореното писмо е разпространено във фейсбук групите в подкрепа на почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Ибрямов посочи, че писмото е автентично и е изпратено на почетния председател Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

В обръщението си депутатите посочват, че те са изпълнили разпореждането на почетния председател да не подкрепят кабинета "Желязков" и заявяват, че в момента се извършва "манипулация и дезинформация към структурите на партията с шаблонни декларации, съдържащи несъстоятелни внушения".  

Решението за снемане на доверие от Рамадан Аталай е взето с мнозинство от Областния съвет на ДПС в Пловдив

Под отвореното писмо стоят имената на 17 народни представители, начело с председателя Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, следван от Джейхан Ибрямов, Севим Али, Ализан Яхова, Валентин Тончев, Анджей Джандев, Едис Даудов и др.

Сред имената не фигурират тези на изключените по-рано от парламентарната група на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Рамадан АталайРамадан АталайРамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 г. се и Айсел Руфад, но фигурира името на депутата Ердуан Мехмед, който по-рано днес подаде декларация до деловодството на парламента, с която настоя вотът му да бъде зачетен като вот "против" проектокабинета "Желязков", и на Марио Рангелов, чието име не фигурираше в първоначално разпространената справка от пресцентъра на парламента с вота на депутатите при гласуването на проектокабинета на ГЕРБ-СДС.   

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5073 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
сарайски

2024.07.04 | 22:17

6
Тоя изрод се осмелил да си покаже мутрата, дано да е бил тавряз, че с това марково уиски, дето го лочи с бутилки всеки ден, рядко изтрезнява!
Тоя е наглец!

2024.07.04 | 22:15

5
Най-свидната рожба и най-ценното творение на ДС и КГБ - агент Сава, дръндарският циганин, дето мангалът, баща му демек, не го изтърсил на черджето, а оставил да се пръкне това чудовище, вече 35 години трови България и политическия живот, спира нормалното ни развитие като европейска държава и член на НАТО! Защото, българи, чудовището на снимката отдавна е милиардер, и но е не само "Проклятието на България", а най-страшното зло в новата ни история! Че неграмотните комунисти, които заграбиха властта на преврата през септември 1944 г. с помощта на сталиновите пълчища и избиха цвета на нацията ни, са направо чавдарчета в сравнение със сарайския милиардер! И вече въпросът е: или България, или сарайското чудовище!
баба гицка

2024.07.04 | 20:50

4
още преди 10 години ви писах, това е дс и слагат по средата п за партия и така червените ченгета играят за путин, просто така са възпитани и не мислят

2024.07.04 | 20:47

3
ТУРЦИЯ показа ЧЕРВЕН КАРТОН на ЕВРОНАТО ДПС и ГЕРБ вчера официално. Какво го криете? Затова и МАРКОВИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НЕ МОЖАХА ДА ГЛАСУВАТ за ЕВРОНАТО ГЕРБ ДПС, както беше планиран трикът на Борисов - Марков. Всичко се развива преди 10ч. и ВСИЧКИ са уведомени, че 15 депутата от ДПС няма да гласуват за ГЕРБ с което се обезмисля и трикът МАРКОВ - БОРИСОВ. България е време да поеме по пътя на съюз с ЕВРАЗИЯ, РУСИЯ и БРИКС, това казват събитията! ВЕКТОРА на ТУРСКАТА ПОЛИТИКА СЕ СМЕНИ И НЕ Е ЕВРОНАТО ПОКЛОНИЧЕСКИ КЪМ САЩ и ЕС КАКТО ПРЕЗ 90-те, а е НЕУТРАЛИТЕТ И БРИКС! На ГЕРБ ТРИКАДЖИИТЕ, МИРОЛЮБИВИТЕ им ИЗИГРАХА МНОГО ХУБАВ ТРИК. ПОДКРЕПА за 15-те депутата на ДПС гласували ПРОТИВ ГЕРБ!
шиши

2024.07.04 | 20:45

2
цигански номере някой вярва ли ви
MIR dneska

2024.07.04 | 20:23

1
Erdogan i Putin i China i Dr saedno beha sa sabrali

Добави коментар

Водещи новини