Депутатите на ДПС от Монтана са подкрепили Желязков за премиер, гласуването е било по съвест

  • 04 юли 2024 14:01

  • 712
  • 2
Депутатите на ДПС от Монтана са подкрепили Желязков за премиер, гласуването е било по съвест
© Булфото (архив)

Двамата народни представители от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от област Монтана Димитър Аврамов и Надя Петрова подкрепихме излъчения от ГЕРБ -СДС за министър -председател Росен Желязков, съобщи за БТА Димитър Аврамов.  

Той допълни, че в групата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не е имало разпореждане да се гласува "за" или "против" кабинета на Желязков и всеки е решавал по съвест. Той и Петрова са решили да подкрепят предложеното от ГЕРБ- СДС правителство, тъй като по време на предизборната кампания при срещите с избирателите всички са поискали да има редовно правителство и избраните от региона депутати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да работят за това.

В структурите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в област Монтана няма напрежение, не е снето доверие от никого, уточни Димитър Аврамов.

Ердуан Мехмед от ДПС смени отбора: Не бил гласувал "за", а "против" кабинета "Желязков"

На заседание на парламента вчера кандидатурата на Росен Желязков, излъчен от парламентарната група на ГЕРБ-СДС, за министър-председател бе отхвърлена в пленарната зала с 98 гласа „за“, „против“ - 138 и двама – „въздържал се“.   Общо 30 от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бяха "за", а 14 - "против", един се въздържа. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
712 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.04 | 19:57

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Lili

2024.07.04 | 14:54

1
Da dan4o mentata e jasen dalaveri i priatel s pokoinia stegan zekata

Добави коментар

Водещи новини