Димитър Гочев: Надявам се да има и други депутати, които да имат смелостта да заявят, че са били излъгани от ИТН

Кадър: БНТ
share

Надявам се да има и други депутати, които да имат смелостта да заявят, че са били излъгани от Има такъв народ в лицето на г-н Трифонов и г-н Йорданов. Това заяви депутатът Димитър Гочев от "Продължаваме промяната" и член на правната комисия в НС в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 686

„Оттук-нататък всички карти са на масата. Разчитаме на подкрепа от всички депутатът със съвест. Не влизаме в сделки с никого, но също така сме отворени за разговори с депутатите, обърнали се към съвестта си“, подчерта той.

Напуснал ИТН: Всички без Ива, Тошко и Балабанов са склонни да се махнат от Слави

Думите на президента Гочев определи като объркване, което се е случило заради негови съветници. „Няма пазаруване на депутати. Днес видяхме едно завръщане към морала. Това поведение заслужава подкрепа. Не виждаме грешка в нашето поведение. Ние гласувахме за открито заседание по темата „Македония“ така че цяла България да види истината. В случая нямаше издаване на държавни тайни. Министър Ганчовска ясно каза, че министър-председателя не е излизал от темата за България“, обясни той.

От медиите, цитиращи фреската нота за РС Македония, се разбира, че започването на преговорите за членство в ЕС ще стане, когато всички условия на България бъдат изпълнени. Това за мен е голям външнополитически успех. В преговорите ще имаме помощта на целия ЕС“, обобщи Димитър Гочев.

„Този парламент трябва да работи колкото се може по-дълго и до когато може, защото България има нужда от приемане на закони“, каза още депутатът от ПП.

Всичко по темата:
Трусовете в коалицията 686

Водещи новини

Още новини