Тошко Йорданов преди срещата с ДБ: Трябва да дадем добър знак за ново правителство! Изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1

share

Колеги, благодаря ви, че приехте поканата за тази среща. Честно казано надявам се тя да протече спокойно и лесно, защото от наша гледна точка ние нямаме разминавания в основните си политически цели.

Това заяви председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов преди началото на политическите консултации с "Демократична България" за формиране на ново правителство. 

ИТН обявиха кога канят на разговори политическите сили

"И да имаме някакви различия, те са по начина за достигане на крайната цел, а не в посоката, в която трябва да вървим. Надявам се да препотвърдим едни на други основните цели, които имаме. Те като цяло са едни и същи и трябва да дадем добър знак, за да има правителство, тъй като изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1", категоричен бе Йорданов.

Христо Иванов: Ако излъчим едно силно реформаторско правителство, няма причина да не изкараме пълен мандат

"Благодарим за поканата", заяви от своя страна съпредседателят на ДБ Христо Иванов. "Фактът, че изборите минаха, както минаха и ние подобрихме нашите резултати е поредица от добри знаци. Ще участваме на тази среща с позитивизъм и максимална енергия от наша страна. Очакваме да разговаряме за това, което ни очаква", каза още той.

Водещи новини

Още новини