Първан Симеонов: Протестните партии вече могат да приемат подкрепа за правителство и от дявола

  • 21 юли 2021 18:01

  • 2709
  • 3
Първан Симеонов: Протестните партии вече могат да приемат подкрепа за правителство и от дявола
© БТВ

Положението сега изглежда малко по-ясно. Този път почти всички искат да бъде съставено правителство. Това не означава, че партиите на протеста не могат да се скарат за някоя глупост, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ политологът Първан Симеонов.

Има голяма разлика в сравнение с предишните избори – интересно е какво ще стане, ако ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с гласуват за правителството. Ясно е, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са в карантина, но народът трудно ще смели ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да не са в карантина. Защото нищо не може да спре ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с да подкрепя кабинета, заяви Симеонов.

По думите му след скандала, предизвикан от Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в с предлагането на правителство с премиер Николай ВасилевНиколай ВасилевНиколай Василев Василев е български политик от Националното движение „Симеон още преди да са обявени окончателните резултати от изборите, може да се разчита най-вече на правилни ходове от страна на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" за съставяне на кабинет. В парламента остана да се разчита на "гърмените зайци" от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". От тяхната мъдрост и нерви зависи дали ще има правителство. Чувствам, че идва времето на "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", посочи политическият анализатор.

Няма да бъде лесно. Ще има плаваща подкрепа, ще се натъкват и на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ще бъде ходене по мъките. Затова Борисов искаше предишния път веднага да съставят кабинет, те обаче се оказаха по-хитри от него (протестните партии - б.ред) и отидоха на избори, които, първо, им дадоха малко повече места, и второ, паднаха голяма част от червените линии - при 70% искащи правителство сред народа, вече няма къде да ходиш. Вече имаш алиби, вече можеш да приемеш подкрепа и от дявола да съставиш кабинет, подчерта Първан Симеонов.

В парламента по-скоро виждам много ясна коалиция на нежелаещите предсрочни избори. В тази коалиция влиза и президентът Радев, заяви политологът Димитър Ганев.

Димитър Ганев: Ако ИТН предложи кабинет, той ще бъде гласуван

Според мен правителството ще се реализира с първия мандат на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Ако се предложи такъв мандат, той ще бъде гласуван в зала, защото не се сещам кой иска да ходи на предсрочни парламентарни избори, добави Ганев.

Каквото и мнозинство да бъде съставено, това не означава, че такова ще бъде мнозинството до края на това Народно събрание, прогнозира той.

Предсрочни парламентарни изори ще има, когато се събере мнозинство на желаещите предсрочни парламентарни избори, каза още Димитър Ганев.

Константин Тодоров
2709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Хехе

2021.07.21 | 19:23

3
Парите на избягалите олигарси ще направят и консенсус и правителство,но слава богу не могат да отменят санкциите "Магнитски"защото не зависят от български политици
Мани

2021.07.21 | 18:35

2
А Маямата може да поеме ку.р и от Сатаната, барабар с всичките сатанинско орди и да пита за още :)
Абе, протестърчетата!

2021.07.21 | 18:34

1
Нещо Мунчо не ви поздрави, що така :)

Добави коментар

Водещи новини