Десислава Атанасова: Когато има силна опозиция, да се надяваме, че ще има и силно управление

  • 26 юли 2021 17:13

  • 1592
  • 7
Десислава Атанасова: Когато има силна опозиция, да се надяваме, че ще има и силно управление
© Булфото (архив)

Когато има силна опозиция, да се надяваме, че ще има и силно управление, макар че аз очаквам то да е без физиономия, без отговорности и краткосрочно. Това заяви на пресконференция в Русе председателят на парламентарната група на "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на" и депутат от Русенския избирателен район Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, предаде БТА.

Тя посочи, че коалицията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъде категорична опозиция - подготвена, силна и конструктивна, но ще подкрепя всяка мярка, която е насочена в помощ на гражданите.

"Нашата парламентарна група е единствената, която не отиде на консултации при президента. Считаме, че няма абсолютно никакъв смисъл да водим подобни разговори, при положение че петте останали партии вече водят своите разговори за формиране на правителство и за търсене на подкрепа. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на е и групата, която не беше поканена за разговори от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен", но не страдаме от този факт. Напротив, за нас е по-добре да сме далеч от партии, които през последните 12 години трайно сме държали извън властта - говоря и за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, и за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Въпреки това на държавата ни е необходимо някакво правителство", смята Атанасова.

Десислава Атанасова: Има идея за комисия, която да разследва полицейското насилие по време на предизборната кампания

Другият народен представител от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на от Русенския район - Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, който също участва в пресконференцията, заяви, че "изчегъртването не може да е акцент и основна политика в едно бъдещо управление". По думите му станало е безкрайно ясно, че тези, които се готвят да управляват, нямат абсолютно никаква готовност за това.
Кралев, който бе министър на спорта, изрази радостта си от спечеления сребърен медал от българската състезателка по спортна стрелба Антоанета Костадинова на Олимпийските игри в Токио. Той прочете съобщение от Костадинова, получено след успеха ѝ, в което тя му благодари.

"Изключително много съм щастлив за Тони. Благодаря й! Това е най-голямата отплата, най-голямото щастие да получиш признанието на хората, за които си се борил толкова години. Каквото и да говорят в момента, както и да се опитват да ни изчегъртат, не могат да изчегъртат това, което сме направили", заяви Кралев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1592 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Анонимен

2021.07.28 | 08:04

7
Силно и честно мислещо за хората не като вашето крадливо
Tano

2021.07.26 | 19:06

5
Jabeto li be. Be6e liubovnica na 100 4oveka.
Min4o

2021.07.26 | 19:07

6
E mi kat moje

2021.07.26 | 18:47

4
Десо,кво ти мисля чак срам ме хваща
Анонимен

2021.07.26 | 18:44

3
Една от интелигентните дами в парламента. Умна, възпитана и винаги на ниво. Дано повечето тетки взимат пример от нея.

2021.07.26 | 18:01

2
Единственото силно в нея е алкохолизма да пита бившето си гадже нотариуса как я обрисуваше

2021.07.26 | 17:30

1
Много.говори.празни.прикаски

Добави коментар

Водещи новини