Мая Манолова: Следващото правителство трябва да държи летвата високо вдигната

  • 21 юли 2021 13:22

  • 1650
  • 21
© Novini.bg

Предложихме служебният кабинет да бъде гласуван като редовен като изход от кризата, но сега на ход са "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Те обявиха, че ще има консултации. Ние заявихме, че не искаме постове, че няма да участваме в парцелиране на властта, но ще настояваме приоритетите ни да бъдат включени – увеличение на доходите, съдебна реформа, здравна реформа. Това каза пред журналисти в парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че", предаде репортер на Novini.bg.

Давам висока оценка на по-голямата част от министрите в служебното правителство. Те зададоха посока как трябва да се работи в интерес на гражданите, а не в интерес на определени кръгове, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Следващото правителство ще е поставено пред предизвикателството да държи летвата високо вдигната. Служебните министри биха били чест за всеки един редовен кабинет, но в крайна сметка решението е на "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен". Условията, които сме поставили, са свързани с доходите на хората, с пенсиите и с подкрепата на бизнеса. Стоим зад каузите, които защитавахме и в предния парламент – комисия за ревизия, комисия за разследване на полицейското насилие по време на протестите, както и комисия за разследване на незаконните подслушвания. Имаме информация, че целият офис на "Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се БГ! Ние идваме!Изправи се.БГ е гражданска платформа с председател Мая Манолова. Манолова е категорична, че" е бил подслушван. Да подслушваш политици, граждани, и журналисти е долно поведение, подчерта Манолова.

Димитър Ганев: Ако ИТН предложи кабинет, той ще бъде гласуван

Истината за корупционните схеми, за изтеклите милиарди – всичко това трябва да бъде осветено, да се носи отговорност. Българското законодателство трябва да бъде променено така, че да не се раздават милиарди без обществени поръчки. Ще включим в ревизията и граничните пунктове, да видим какво се случва на българските граници предвид даването им на частни фирми. Ще проверим и какво се случва в горските стопанства, имаме и десетки сигнали за злоупотреби в местната власт, обяви тя.

Ще работим в тясно взаимодействие с партиите на протеста и за това очакванията на хората за промяна да се случат, каза още Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Константин Тодоров
1650 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2021.07.25 | 18:11

21
НА СЛАВИ ТЪПОТО ОЛИГОФРЕНЧЕТАТА,ВЕЧЕ СА ДЕЙСТВАЩА,РЕСПЕКТИВНО,ЛЪЖЕЩА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИКАТУРА...РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА******СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ ТЫ КАТО ДИНА ГО Е ДОБИЛА ОТ ПИЯН РУСКИ БОТУШ,А УБИЕЦА НА ПЛОВДИВСКИ СТАЧНИЦИ ДМУТРИЙ ГО Е ПРИЗНАЛ ЗА СИН И ГО Е ОТГЛЕДАЛ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ. ДИНА Е ПЪЛНОМОЩНИК НА ЦК НА КПСС ЗА МЕДИИТЕ В КРЕМЪЛСКИЯ КЕНЕФ НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ.
Ами да

2021.07.21 | 16:38

20
Мая ще надърви летвата с уста
Чудя се!

2021.07.21 | 16:27

19
Мика Зайкова или Маямата ми е по-гнусна?
Абе

2021.07.21 | 16:25

17
Мунчо що се ошмули и не изнесе реч? Той вас уважава ли ви?
Ми нормално!

2021.07.21 | 16:26

18
Мамуняка като му вика - Първанов :)
Абе

2021.07.21 | 16:24

16
Не я снимайте тая гнусна руспия толкова от близо бе!
Уфф

2021.07.21 | 16:22

15
Засмърдя на триперлива пут.ка!
Бачо Колю

2021.07.21 | 16:08

14
Летвата сами ще си я вдигнем като спреш ти и другите болшевики да теглите държавата надолу.
Предсказанията на астролога Филип Филипов

2021.07.21 | 15:50

13
Ще се сбъднат! Това правителство ще бъде свалено от нормалните хора в тази държава,а политикът,инспирирал този процес с размахнат юмрук,ще бъде прогонен с камъни,дори да каже,,по-добре,самолетите да дойдат"

2021.07.21 | 15:46

11
Летвата, висока,ще,ти,скъса,ануса, мутро,

2021.07.21 | 15:49

12
КВА ЛЕТАВ, МА, ТИ СИ ДЪНОТО

2021.07.21 | 15:35

10
Тая, мутра,как, се държи ехидно,просташки,

Добави коментар

Водещи новини