Тошко Йорданов с подробности за състоянието на заразения с COVID-19 Слави Трифонов

bulphoto (архив)
share

Слави Трифонов е добре. Това заяви зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов по повод състоянието на председателя на партията, който е с коронавирус, съобщава БНТ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Малко по-рано министърът на здравеопазването Костадин Ангелов коментира пред журналисти, че не е наясно със състоянието на лидера на "Има такъв народ" Станислав Трифонов, за когото се знае, че е болен от коронавирус.

РЗИ карантинира Слави Трифонов

Министър Ангелов изрази надежда той да се справи, "както много българи се справиха". Той препоръча на журналистите, ако искат повече информация да се обърнат по официалния ред към пресцентъра на партията.

На въпрос министърът потвърди, че Трифонов е под изолация. Ангелов уточни, че положителните на коронавирус хора се слагат под изолация, а контактните - под карантина.

По-рано днес Столичната РЗИ предприе задействане на карантината на лидера на партията "Има такъв народ" Слави Трифонов. Той ще бъде в 14-дневна изолация.

Лидерът на партията "Има такъв народ" няма да може да участва в политическия и обществен живот още две седмици, както и в официалното откриване на 45-то Народно събрание.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Повече за Коронавирус

Водещи новини

Още новини