Марешки: Няма да участваме в театъра на БСП и ДПС (видео)

Кадър: БНТ
share

„БСП и ДПС са се вторачили само във вицепремиера Валери Симеонов. Ние от „Воля“ считаме за не по-малко опасен и Красимир Каракачанов“, каза в сутрешния блок на БНТ заместник – председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки.

„Не можем да участваме в театъра на БСП и ДПС“, заяви той. Марешки потвърди, че депутатите от неговата група ще бъдат в зала, тъй като има и други методи, за да се стигне до оставки на Симеонов и Каракачанов. „Конструкцията се крепи на база на програма, а не на база на имена и "мокри сънища" на деца да стават военни министри“, каза той.

Лидерът на „Воля“ категорично заяви, че няма да се остави картелът да ограбва българския народ. „Партия "Воля" категорично подкрепя предложението на министър Владислав Горанов за изсветляване на надценките на търговците на горива. Тогава много трудно ми се струва, че ще може да продължава безобразието, защото когато му напишат на човека в касовата бележка 50 ст. надценка, тогава бунтовете ще станат истински“, заяви още той.

Водещи новини

Още новини