Веселин Марешки призова депутатите да работят по-ефективно за гражданите

  • 23 ноември 2018 10:48

  • 1073
  • 4
Веселин Марешки призова депутатите да работят по-ефективно за гражданите
© Булфото (архив)

Да работим малко по-сериозно, по-полезно и по-ефективно за интересите на българските граждани, които не са за предсрочни избори и нов грабеж. Това призова от парламентарната трибуна на парламента председателят на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в декларация от името на групата.

Той се позова на данни от социологическо изследване.

"56 процента или около 4 милиона българи не искат предсрочни избори. Сега, когато вие искате предсрочни избори, вървите срещу тези 4 милиона българи", обърна се той към БСП.

По думите на Марешки в друго изследване резултатът на ГЕРБ спрямо този на БСП е с 6.55 процента по-висок. "Не казвам, че на мен ми харесва или не. И аз искам резултатът на "Воля" да е по-висок, само че това не означава, че когато резултатът ни е лош, ние трябва да се обиждаме на българския народ и да го наричаме дебилен. Ние трябва да полагаме ежедневни усилия, за да може българският народ да хареса нашата визия за България, визията на всяка политическа партия за България и по този начин да се представяме", коментира той.

Председателят на "Воля" призова депутатите да се вслушат в това, което искат българските граждани - здравеопазване, социални разходи, а не оръжие.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1073 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Иван Илиев

2018.11.23 | 17:28

4

Отидете на протестите в всеки един български град и ще узнате какво иска народа! НЕ ИСКА ПАРТИИ!!!! СКОРО ЩЕ УЗНАЕТЕ КАКВО ИСКА КАТО НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА! Като не става по човешкят начин ще заваршим по животинският!!!

Ант Справедливостта

2018.11.23 | 15:47

3

Ясно е защо не искаш предсрочни избори . Просто нямаш шанс да влезеш отново. ДРЪЖ кокала!!!

мнение

2018.11.23 | 13:30

2

Не зная как и кой ти изчисли че 4 милиона българи гласуват.?
Или искаш да кажеш , че НЯМА да гласуват.
Но гласуват или не , ти си помисли от гледна точка на бъдещ ЗАТВОРНИК???

опорна то4ка

2018.11.23 | 11:14

1

Да се внушава : " 1. Марешки е прост; 2. Марешки е лош и гаден"!! Политическите ало измамници хич не харесват това което говори Марешки, за това да се отпочне мощно активно мероприятие за омаскаряване на човека тролчета изроди мои !!!

Добави коментар

Водещи новини