Марешки скочи на ВМРО: Те се гаврят с българщината и родолюбието

  • 07 ноември 2018 12:27

  • 1028
  • 0
Марешки скочи на ВМРО: Те се гаврят с българщината и родолюбието
© Булфото (архив)

Колкото по-бързо определени недоразумения в политиката бъдат изхвърлени, толкова по-бързо ще се възцари мир в интерес на Българската държава. Ние от партия „Воля“ заставаме зад интересите на българския народ. Това каза лидерът на Воля Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в декларация, прочетена от парламентарната трибуна.

Как да оценим следното изречение: "Винаги, когато ВМРО е било в управлението на страната ДАБЧ е под техен контрол, ръководителят се избира от тях. Всеки знае, че в ДАБЧ нищо не може да се случи без знанието на Каракачанов", изречени от бивш зам.-председател на ВМРО Костадин Костадинов, попита Марешки. „Единият, който е бил част от схемата за продажбата на българско гражданство, а другият се изказа срещу българските майки“, допълни лидерът на Воля.

„Ние от Воля ще се борим докрай да изкореним тези хора от българското правителство“, закани се той. „Вие така ли виждате патриотизма - да си оправим приятелите?“, пита се Марешки.

„Ако няма друг начин тези хора трябва да бъдат изхвърлени от властта. Това е байганьовщина, тези се гаврят с българщината и родолюбието. Вярвам, че с помощта на българския народ ще успеем“, каза той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1028 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини