Юлиян Вучков изтрещя: Парламентът - кръчма, Цачева - провинциалистка (видео)

share

Невероятно политическо шоу спретна в предаването Бодилник по ТВ 7 проф Юлиян Вучков. Словесната канонада придружена от обилно слюноотделяне започна с критики към Меглена Кунева. Тя е пинокио, говори като повредена латерна, цитира назубрени изречения от документи на ЕС, тя е говорител на чужди идеи.

Аз се забавлявам като я гледам, половината от гласувалите за нея са купени, а останалите са слънчасали, предположи Вучков. Това сигурно са онези комплексирани жени, които смятат, че след като Бразилия има президент или Великобритания има кралица, дай и ние да имаме жена начело. Между другото английската кралица е една гъска и крайно време е тази британска монархия да пропадне, заклейми короната устатият професор.

Бойко Борисов трябва да коригира много неща в кабинета и парламента. Народното събрание е една квартална кръчма, а Цецка Цачева е мила провинциална жена, която няма замах да респектира. Депутатите не я слушат, а хората на ГЕРБ не могат да защитят позициите на Бойко Борисов, препоръча професорът.

Цветан Цветанов е рязък и груб има липса на професионализъм в работата на МВР, но в същото време той работи страшно много, той е отдаден на това, което му е поръчано, каза Вучков. Симеон Дянков не е прост, работа върши и Йорданка Фандъкова. Останалите министри обаче не правят нищо и цялата им работа се върши от Бойко Борисов, отсече Вучков. Професорът препоръча веднага да бъде уволнен здравният министър Стефан Константинов. Той няма представа за националното здравеопазване, наблюдава само от прозореца на кюстендилската гинекология, отсече разлютеният професор. Тяхната съдба трябва да последва Тотю Младенов, Николай Младенов, Вежди Рашидов, а върха на бездарието е министърът на икономиката Трайчо Трайков, категоричен е Вучков. Той срича и говори като момче на поправителен изпит, аз съм го нарекъл „г-н Трябва“. Той не може да се справи с Белене и Козлодуй, сега му дадоха и язовирите, разлюти се Вучков. Една държава трябва да има яко производство, а ние имаме само търговия. Трайчо е муден и бавен, докато каже добър ден се мръква и се съмва, не спри да реди критики професорът.

Симеон Сакскобургготски е много ограничен, да не кажа прост. Ние не избираме екскурзовод, който знае езици, а човек, който управлява. Иван Костов е много мрачна фигура на прехода, продължи с „анализа“ Юлиян Вучков. Той приватизира пълноценни звена, които работиха. СДС извърши разбойническа приватизация. Сега Костов се мандахерца по всички телевизии и ти му се усмихваш люлееш си тялото и се готвиш да го напудриш, нападна Вучков водещия Николай Бареков. Нямаше гримьорка и затова аз гримирах Иван Костов, опита се да се защити Бареков.

Водещи новини

Още новини