БСП към ГЕРБ: Народът ви даде червен картон, боли ли? (видео)

Булфото
share

В декларация от името на ПГ на "БСП лява България" Драгомир Стойнев заяви, че по темата "бежанци и мигранти" ГЕРБ въобще нямат право да говорят. По думите му и в столицата тези хора се разхождат където и както си искат, "под носа" на Министерския съвет. Елате да видите какво е в общините, елате да видите как се разхождат по групички и хората се страхуват, добави Стойнев.

Той попита колко струва оградата на границата и дали има някакъв ефект. По думите му стойността й е 250 млн. лева, а тя още не е довършена.

Стойнев заяви, че при еврофондовете усвояемостта  е едва 6%. Той припомни, че програмата "Околна среда" е била спряна заради опорочени поръчки на кметове на ГЕРБ. Мигранти, еврофондове, развитие на страната - тук вие сте слаби, тук имате пълен провал, обърна се той към досегашните управляващи. Дребното политиканстване до нищо няма да доведе, подчерта социалистът..

Драгомир Стойнев отбеляза, че бъдещият президент Румен Радев не принадлежи нито на бизнес кръгове, нито на оръжейна индустрия, нито на Москва, нито на Вашингтон, нито на Брюксел. Това е един български достоен генерал и затова бе избран от българския народ с такава огромна победа, посочи той.

"Боли, нали, когато народът ви даде червен картон?", обърна се той към ГЕРБ.

Водещи новини

Още новини