Николай Рашков: Само обединени имаме шанс

  • 17 май 2024 09:38

  • 1004
  • 0
Николай Рашков: Само обединени имаме шанс
©

Николай Рашков Николай Рашков Николай Рашков е български делегат в Експертната група за международен транспорт към продължава своите срещи с българските превозвачи. Вчера той бе във Видин, където се срещна с местните транспортни фирми и обсъди с тях кандидатурата си за член на Европейския парламент.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 303

„Трябва да сме обединени, само така имаме шанс, не само в Европа, но и в България. Литва е държава, която е издигнала транспорта си като национален приоритет и мога да ви кажа, че на тях нещата им се получават, защото имат стратегия и защитават шофьорите и бизнеса си“, даде пример Николай Рашков Николай Рашков Николай Рашков е български делегат в Експертната група за международен транспорт към.  

В дискусията се включи и Росица Кирова, Председател на Народното Събрание и водач на листата за парламентарните избори на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в във Видин.

Николай Рашков, кандидат за евродепутат: В Брюксел не познават транспортната индустрия, имаме нужда от експертиза

„Изключително съм щастлива, че такъв млад човек се впуска в тази битка и още повече, че той е един от вас. Време е в Европа да изпращаме експерти, които да защитават интересите, както на държавата, така и на бизнеса“, сподели Кирова.   

Николай Рашков Николай Рашков Николай Рашков е български делегат в Експертната група за международен транспорт към е кандидат за член на Европеския парламент от гражданска квота в листата на политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Калина Христова
1004 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини