Реформаторите искаха да извиват ръцете на Цацаров, обяви Ревизоро (видео)

share

Ако прокурорите бяха с един повече назначени от НС, реформаторите можеха респективно да извиват ръцете на главния прокурор. А сега ще могат да бъдат назначени половината от НС, половината от професионалната гилдия.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро по повод сътресенията в правителството, след като не бяха приети предложенията на реформаторите за промени в съдебната система.

В момента ние ще назначим половината съдии и половината прокурори в парламента, изтъкна Ревизоро.

Попитан кой според него ще стане правосъден министър след оставката на Христо Иванов, патриотът изтъкна, че се говори за жена, намеквайки индиректно за вътрешният министър Румяна Бъчварова. Според него обаче може и да е мъж.
„В България всеки е готов за министър-председателя и за треньор на националния отбор по футбол“, отбеляза с усмивка депутатът от Патриотичния фронт.

Борисов си започна много глупаво кампанията. Като е отвратен, защо не си е дал списъка с хората, които да бъдат уволнени. Те също са отвратени тези хора, категоричен бе той.

Относно решението на ДСБ да се оттеглят от властта, Ревизоро е на мнение: „Те трябва да са хем във властта, хем не, за да им върви кампанията“.

По повод заловените десетки митничари с подкуп, Ревизоро е на мнение, че това е било ясно още с встъпването на власт на кабинета и сега едва ли не е направена постановка.
„Аз искам да попитам кой ги е карал да го правят това нещо“, недоумява Емил Димитров-Ревизоро.

„Това са златните момчета със златните кюлчета“, окачестви той митничарите.

Водещи новини

Още новини