Румен Петков: Предсрочни избори в момента не са в интерес на България

  • 14 декември 2015 13:38

  • 1334
  • 4
Румен Петков: Предсрочни избори в момента не са в интерес на България
© Булфото

Провеждането на предсрочни парламентарни избори в момента не е в интерес на страната, каза днес във Варна зам.-председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Според него дестабилизация на държавата при съществуващата криза в Европа, би била много вредна.

АБВ няма да предлага министър на правосъдието, каза още Петков. По думите му от партията вече са внесли проект за нов закон за съдебната власт. Ще предложим и други законови промени, свързани с борбата с корупцията, допълни Петков.

По повод събитията през изминалата седмица зам.-председателят на АБВ посочи, че лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и всъщност призовава към нарушение на Конституцията и към хаос в страната. Петков апелира към посланиците на чужди държави у нас да не допускат да бъдат използвани като говорители на "безбъдници". "Радане, кандидатирай се президент!", апелира още Петков, като добави, че така сам лидерът на ДСБ ще разбере колко струва.

"Част от т.нар. Реформаторски блок се стреми да блокира възможностите за съдебна реформа", посочи Петков. И допълни, че едно е да изслушваш главния прокурор на републиката в парламента, а съвсем друго да искаш да го командваш.

На въпрос дали АБВ ще иска още оставки в кабинета Петков посочи, че в тяхната партия проявяват много сериозно безпокойство за случващото се в областта на отбраната. Той каза още, че притеснение буди и фактът, че България е на път да взриви окончателно отношенията си с Русия. Редно е премиерът Бойко Борисов да направи възможното това да не се случи, защото ще е много зле за страната ни, посочи Петков, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1334 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.16 | 02:04

4
Не са във ваш интерес! Всички избори обаче са в интерес на България! това е начина да се очисти системата. Всеки път казвате, че резултатите сте са състите, но те никога не са! Погледнете последните 3 избора!
Мими

2015.12.16 | 02:03

3
Опитът ме е научил, че щом червените крадци плюят по нещо, значи то е добро за България! Точка!

2015.12.14 | 19:09

2
Агент Гоце знае,че следващия път Агенг Буда няма да му даде малко фалшивицирани бюлетини за прескачане на прага!

2015.12.14 | 19:09

1
6to strax li te e pedal gnysen

Добави коментар

Водещи новини