Румен Петков: Радан Кънев да не се прави на ощипан

  • 13 декември 2015 15:13

  • 3430
  • 3
Румен Петков: Радан Кънев да не се прави на ощипан
© Булфото (архив)

Лидерът на "Демократи за силна България" Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е знаел позицията на парламентарно представените партии много преди гласуването на промените в Конституцията и затова няма защо да се прави на изненадан от резултата, коментира по БНР Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Същият Кънев тогава апелира днес, още преди гласуването на първо четене на промените в Конституцията, всички парламентарни групи, в това число опозиционните, да бъдат любезни да заявят какво ще бъде поведението им при дебатите и гласуването на второ четене, допълни заместник-председателя на АБВ.

И ние от АБВ го заявихме съвършено ясно и категорично, така че не виждам кой и за какво се прави днес на изненадан и на ощипан – знаеше се позицията на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на ГЕРБ, знаеше се позицията на АБВ, като ние сме първите, които внесоха сериозен закон за съдебната власт в Народното събрание, каза още Петков.

Аз не разбирам защо този голям успех, който АБВ постигна, съхранявайки независимостта на прокуратурата от политическото влияние и недопускайки изкуственото противопоставяне между съда и прокуратурата, да се представя като разрушаване на компромиса и на консенсуса, допълни Петков.

Ако ние по най-бързия начин не преминем третото четене на Конституцията и не преминем към обсъждания, предложения и приемане на закони, свързани със съдебната реформа, ще покажем на обществото по един много лош начин, че съдебната реформа е била само параван, подчерта още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и добави, че ще очаква законодателни идеи на Реформаторския блок, каквито същевременно политическа партия АБВ също ще представи тогава по най-бързия начин и които ще бъдат свързани и с конкретната реформа, и с концепция за борба с корупцията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3430 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.12.14 | 09:28

3
i dvamata ste o6tipani kurviiiiiiiii

2015.12.14 | 09:28

2
Това корумпе докога ще дава мнения!

2015.12.14 | 08:26

1
ХА ТАКА...ДСБ,ОСВОБОДИ ПЪТ НА ВЛАСТА ЗА ДПС...

Добави коментар

Водещи новини