Бившият областен управител на Бургас с кърваво писмо до Борисов

Булфото
share

Бившият областен управител на Бургас и бивш общински лидер на ГЕРБ в Созопол Константин Гребенаров пише кърваво писмо до лидера на партията Бойко Борисов. Чрез него той ще обяви, че напуска ГЕРБ, съобщава Флагман.бг.

Огорчението му е заради решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, с което за общински лидер в Созопол е обявен настоящия кмет Панайот Рейзи, който вече заяви, че ще се бори за нов мандат на предстоящите местни избори. Никой от централното ръководство на ГЕРБ не счел за необходимо да информира Гребенаров за избора на лидер. За него като утешителна награда било предвидено място в общинското ръководство, което обаче едва ли може да бъде признание на дългогодишната му работа в партията.

Константин Гребенаров е емблема за ГЕРБ в целия регион и в Созопол. След новината започнаха коментари, че той бързо ще бъде привлечен от друга партия за предстоящите местни избори.

Името му започна да се спряга като достоен кандидат за кмет, както от НФСБ, така и от новата коалиция, оформила се около бившите партньори на Николай Бареков, сред които главен двигател е Любен Дилов-син.

Водещи новини

Още новини