Румен Петков: Кафето на Борисов и Местан постави БСП в ъгъла

share

"Шамарът, който получи БСП от кафето на Лютви Местан и Бойко Борисов е огромен. Левицата не е получавала подобен удар от 90 – те години", заяви в ефира на „Здравей, България“ по Нова телевизия Румен Петков, бивш вътрешен министър и настоящ представител на АБВ.

По думите му, няма никакво съмнение, че хора от ДПС поддържат много добри взаимоотношения с ГЕРБ – ерите. Петков добави, че БСП наистина е унизена и поставена в ъгъла след това кафе.

Петков отново коментира, че БСП са излъгали хората. Той припомни, че те са излезли да гласуват на референдума за „Белене“ зимата, а резултат от това няма.

Румен Петков коментира и КСНС при президента Росен Плевнелиев. Той заяви, че никога досега не е отсъствал лидерът на Столетницата при трудни и важни моменти. Припомняме ви, че Сергей Станишев бе представляван от Янаки Стоилов на Консултативния съвет при президента. „Националният интерес е преди всичко. Да отсъства лидерът на партията мандатоносител от КСНС е безотговорно“, заяви бившият вътрешен министър.

Относно проблемите с ЕРП – тата и това, че Росен Плевнелиев е провел в тази тежка обстановка разговор с шефа на ЕВН, Петков каза, че е редно президентът сам да помисли дали да не се оттегли. Той поясни, че проблемът от тази среща е, че тя не е била обявена предварително.

Водещи новини

Още новини