Борисов: Станишев е жалък (видео)

share

Бойко Борисов напусна бесен сградата на Народното събрание, предаде репортер на Novini.bg. Причина за яда на председателя за ГЕРБ стана изказването на Сергей Станишев от парламентарната трибуна.

Станишев е жалък. Държи се като победител на изборите. БСП си търсят виновник за глупавия Избирателен кодекс на Мая Манолова. Ясно се видя, че дупнишката юридическа школа се провали, каза Борисов. След като нямаме председател на ЦИК, на нас ни е все едно какъв човек ще имаме. Това ни се полага по право. На нас ни се полага да имаме и председател на Народното събрание. Вчерашното изказване на Лютви Местан показва, че той е прозорлив политик и иска да оправи нещата, защото знае, че иначе бъдещите поколения ще му се подиграват, заключи Борисов.

Той коментира и темата за позицията на България за референдума в Крим. Пак президентът им е виновен, при положение, че свиква КСНС, за да имаме единна позиция. Ясно се видя, че тук не можем да се разберем по този казус. Не знам, защо БСП не приеха предложението на "Атака" за Крим. Янаки Стоилов повтори думите на Шопов, категоричен беше Борисов. На въпрос, защо ГЕРБ не е подкрепил предложението на Павел Шопов и Десислав Чуколов, председателят на ГЕРБ отговори: БСП да си подкрепя предложенията на "Атака". Правителството съществува благодарение на "Атака", завърши Борисов.

Водещи новини

Още новини