Волен Сидеров: Не подкрепям ДПС (обновена)

share

"Слави Бинев се търкаляше пиян в своето заведение, когато се създаваше "Атака", каза Волен Сидеров по Нова ТВ.

"Валери Симеонов не си мръдна пръста, когато правих партията", заяви лидерът на националистите. "Когато аз влязох в телевизията му, тя стана най-гледаемата", допълни Сидеров. "Тогава Симеонов влезе в партията", поясни лидерът. "Около мен винаги е имало боклуци и ще има", допълни още гостът в студиото. "Правил съм грешки и съм си платил за това", коментира миналото си той. Сидеров посочи като свои грешки влизането на Бинев в Европейския парламент и сътрудничеството с бившия си депутат Павел Чернев.

"Аз не ходих на паля джамии. Ислямисти ни замерваха с камъни и раниха наш депутат", коментира събитията пред софийската джамия Баня баши през 2011 г. Сидеров.

Срещу мен се е лее помия, отговори той на твърденията, че подкрепя ДПС. Аз не подкрепям ДПС, категоричен бе Сидеров.

Педерасткото порно е стихията на Симеонов, каза още лидерът на партия Атака.

Присъствието на партията на Лютви Местан не зависи от мен, допълни още Сидеров, като заяви: Няма по-автентичен от мен в българската политик. Ние спряхме агитацията на турски език и ще го спрем при второто четене на Изборния кодекс.

Дадох шанс на ГЕРБ да направят нещо, но ги свалих, защото не направиха нищо. По този начин мога да сваля и ДПС мечтая си да напусна Народното събрание още утре. Това обаче няма да промени много нещата, заяви националистът.

 

Водещи новини

Още новини