БСП със специално лого за изборите

Булфото
share

Специално лого за предизборната кампания са поръчали от БСП.

“Не е нито цвете, нито животно”, загадъчно обясни представител на националния предизборен щаб на червените. В сряда щабът се събра за първи път след ваканцията. Логото трябва да е единно за изборите за президент и за кметове и съветници, но с някои разлики. Знакът за президентската кампания е предвидено да е готов в началото на следващата седмица, тогава ще тръгне и предизборният клип на кандидата за президент на левицата Ивайло Калфин, информира "Труд".

Символите на кампанията ще бъдат одобрени и от Калфин, и от лидера на БСП Сергей Станишев. Калфин и Станишев “имат и главната грижа” да търсят кандидат за вицепрезидент, след като депутатката Корнелия Нинова и бившата депутатка Евгения Живкова отказаха. Засега в “играта остава” бившата вицепремиерка и настояща народна представителка Меглена Плугчиева. До редакционното приключване на броя заседанието още течеше.

Калфин обикаля страната от началото на август. В сряда сутринта бе в Гоце Делчев, където се поклони на гроба на Николай Добрев. “Президентът трябва да поставя важните за страната въпроси, а не да бъде кукла на конци, заяви той пред медиите. - Който и да бъде кандидатът на ГЕРБ, той ще е целофанена опаковка на политиката на партията”, смята Калфин.

Водещи новини

Още новини