Партиите от Коалиция за България подкрепиха кандидатурата на Калфин

  • 18 август 2011 13:03

  • 1205
  • 7
Партиите от Коалиция за България подкрепиха кандидатурата на Калфин
© Булфото

След близо половин час разговори и уточняване на ангажиментите на всяка партия Коалиция за България подписа споразумение за участие в изборите за президент и вицепрезидент, предаде КРОСС.

По думите на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е имало спорове между отделните партии за кандидатурата на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. „България има нужда от своя нов Ивайло", заяви Георги Анастасов от Българските социалдемократи.

Според всички партии, участващи в Коалиция за България, Калфин е достойният наследник на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, притежаващ всички необходими качества, за да бъде президент.

Кандидатът за президент Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска на свой ред заяви, че с подобна подкрепа се чувства още по-уверен и допълни, че той ще бъде кандидатът на левицата, който ще предложи алтернатива на настоящото управление. „Очаквам към тази подкрепа и други политически сили да се присъединят", допълни Калфин.

По повод вчерашното искане на прокуратурата Станишев обясни за пореден път, че не е губил документи, нито ги е предавал на някого, който не трябва да ги има. Лидерът на БСП допълни, че този въпрос е политизиран.
 
Като заключение Александър Паунов от Комунистическата партия на България заяви, че Коалиция за България е "мерцедесът в политиката."

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1205 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
иво

2011.08.19 | 22:14

7
В тия партии освен поставените им от БСП лидери има ли някаква членска маса?

2011.08.19 | 22:14

6
ИМА ТИЯ ПЕДЕРАСИ, ДЕТО ГИ КАЗА И УВИСНАЛИТЕ ИМ КАИШИ....
evgeni

2011.08.19 | 22:14

5
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВАНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.
Йуй

2011.08.19 | 22:14

4
Кой издържа "ЛЕВИТЕ ПАРТИИ" ? От членски внос ?
владо

2011.08.19 | 22:14

3
Егати "новината"- всички "партийки" от създадената от БСП коалиция били за?Нима някой е очаквал друго - то там се гласува и козирува по Сталински!По интересното е друго - дали комунистите отново "ще духат" на ДПС за подкрепа - ако стане така - българиноооооо - помисли!!!!1 Доган сам си призна ,че 4 год. той е разпределял парите в държавата - ако сега подкрепи Калфин кво ли ще поиска - може би да станем турски вилает? БЪЛГАРИНОООО - ще го допуснем ли??? ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
СТАЛИН

2011.08.19 | 22:14

2
ЕБАТИ РЕЗИЛЯ СУПЕР СМАЧКАНЯК Е ДРУГАРЯ КАЛФИН ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТ ТОТАЛНО НА ИЗБОРИТЕ

2011.08.19 | 22:14

1
ТО ПОНЕ, ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ, ДА ГО ПОДКРЕПИ ОТЗАД, ЗДРАВО ПО СТАЛИНСКИ, ТА ДА НЕ Е ВАЛАТ, ЧЕРВЕНИЯТ ПЕДАЛ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини