Бареков: Мутрата Борисов обслужва Станишев

Булфото
share

"Мутрата Бойко Борисов използва Европейската народна партия като Светата инквизиция срещу опозицията. Той не работи срещу БСП, а срещу мен, Кунева и Реформаторския блок. Това негово поведение обслужва изцяло Сергей Станишев". Това заяви пред ПИК Николай Бареков.

Лидерът на "България без цензура" смята, че Борисов е замесен в решението на ЕНП да не допусне за свой член партията на Кунева.

"Борисов трябва да знае, че няма монопол над ЕНП в България. Скоро ще изпратя писмо до ЕНП, в което ще попитам дали застава зад Борисов, за когото разкрихме, че е свързан с мутренската групировка СИК. ЕНП трябва да каже и дали подкрепя Борисов и Кунева, които са били членове на БКП и какво прави човек с три повдигнати обвинения като Цветан Цветанов в челните редици на ГЕРБ. Цветанов е машата на Борисов в Брюксел. Борисов и Кунева са политически хамелеони", посочи Бареков, като уточни, че неговата партия е центристка, но се интересува от процесите, които протичат в лявото и дясното политическо пространство.

Водещи новини

Още новини