Сидеров: Трудно е да запазиш белия костюм, когато си отрупван с фекални струи

share

Политиката е жестоко занимание. От нея много рядко се излиза с добър имидж. Там винаги си затрупван. Трудно е да запазиш белия костюм, когато си затрупван отвсякъде с фекални струи. Това коментира пред Нова телевизия лидерът на „Атака" Волен Сидеров.

Сега получавам удари отвсякъде. Активизирани са всички страни, близки до предишното управление - партии, медийки, коментатори.

Понасям удари, защото всъщност аз съм този, който уволни Борисов. Имаше един, който претендираше, че ще го уволни, но от негов уволнител стана първи рупор. Аз спрях пътя му да се върне обратно.

Сидеров бе категоричен, че „Атака" няма да преживее срив.

Във всички моменти, когато е изглеждало, че партията се срива, бяха опровергавани, защото аз продължавах битката си принципно. И сега, след като изтече мръсната пяна, ще видят, че битката е принципна. Ще видят, че съм бил прав, когато осигурих кворум, посочи той.

Ако не бях осигурил кворум, Борисов щеше да разполага с време, за да започне да пазарува. Това щеше да позволи на тези, които имат нужда от разследване, да сключат някаква сделка и да си осигурят комфрот. Не им оставих време да се договарят,подчерта националистът.

Сидеров каза още, че в момента е вгледан в предишното управление, защото то не е ревизирано. Борисов взе властта със заявката, че ще е алтернатива на тройната коалиция и ще направи хубави неща за българите, но не го направи.

Водещи новини

Още новини