Сидеров: Аз уволних Бойко Борисов

  • 07 юни 2013 18:44

  • 22025
  • 214
Сидеров: Аз уволних Бойко Борисов
©

Имаме информация, че са изнасяни пари с правителствения самолет. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има нужда от адвокати, но съм убеден, че и те няма да го спасят.

Това заяви в предаването "Лице в лице" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Вместо да се сърди Борисов, трябва да почне да се държи мъжки и държавнически. ГЕРБ нямата място при хората. То се видя как ги замерваха с яйца. По време на всичките ми срещи с хората на улицата те ме питаха само едно нещо-нали няма пак да подкрепите ГЕРБ? ГЕРБ имаха цялата власт и не промениха нищо. Борисов и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа със супер охрана. От какво ги пазят, само те си знаят. На какво основание Борисов е дал охрана на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Може би, защото е очаквал, че РЗС ще влязат в НС и ще му бъдат васали. Е да, ама хванаха бюлетините в Костинброд и Янев не влезе в парламента. Сега му остана само охраната, допълни Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Аз си изпълнявам обещанията. Обещах, че няма да подкрепя ГЕРБ и го направих. Обещах, че няма да подкрепя правителство на ДПС и го направих. "Атака" гласуваха против кабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. С тези мои действия аз уволних Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и за това сега съм лошия за ГЕРБ, обясни Сидеров. ГЕРБ показаха, че не са държавническа партия. Те са клика, която е готова да потопят България, дори и в гражданска война. Вижте какви ги върши Цветанов в Брюксел. Отива там и казва-спрете инвестициите за България. Ако това е патриотично поведение, ако това е държавническо поведение, просто нямам думи за коментар. Борисов и Цветанов показаха, че са готови да сринат България, само защото, те са се сринали, обясни лидерът на "Атака".

Не сме нападали никаква журналистка. Това е политически лице, водач на листа от Националния Фронт за Спасение на Бойко. Тази жена ни е политически опонент, който непрекъснато ни провокира. Тя не е журналист и микрофона й е само за прикритие, каза още Сидеров. Между Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, НФСБ и Борисов има политическа договорка. Нека си припомним, какво говореха Янев и Валери Симеонов до преди дни за Борисов и управлението на ГЕРБ? Сега в тази прегръдка между тях, нещо намирисва, категоричен беше Сидеров. Непрекъснато се правят опити да се дискридитира "Атака". В тази държава трябва да започнат да се спазват законите. Тези които протестираха срещу нас в неделя, нямаха разрешение за митинг. Те бяха подкрепяни от общината и СДВР в незаконните си дейности. Ние от "Атака" си знаем правата и се борим за тях, завърши Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
22025 214

Свързани новини

Коментари 214

Добави коментар
аа

2013.06.13 | 14:43

214
абе кой си ти да уволняваш бе СМЕШКО .................

2013.06.13 | 14:43

213
БРАВО Волене мачкай герберастка сган мръсна нека се научат кой е шефа
Бълканджията

2013.06.13 | 14:43

212
ШЕФ ЩЕ СТАНЕ АМА В КАРЛУКОВО . И БЕЗ ТОВА ЦЯЛАТА МУ ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА Е ЗА ТАМ.
еленски

2013.06.13 | 14:43

211
КОМУНИСТИТЕ И ТУРЦИТЕ СИ СВЪРШИХА РАБОТАТА . ПУСНАХА ТУЙ РЯДКО ЛАЙНО СИДЕРОВ НА ПЪРВА БАЗА ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО , А ТЕ КАКВИ КАКВИ ЛАЙНА ЩЕ ЗАБЪРКАТ ЗА БЪЛГАРИЯ НЕ МИ СЕ МИСЛИ.

2013.06.13 | 14:43

210
ВОЛЕН+МЕСТАН=ВЕЧНА ЛЮБОВ!!!КУМУВА СТАНИШЕВ!!!
gogo

2013.06.12 | 16:30

209
На свое заседание от 30.05.2013, ОС на Атака Троян прие следната ДЕКЛАРАЦИЯ ОС на Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака. Мотиви: 1. За нас е напълно неприемливо поведението на ПГ на Атака в Народното събрание, с което бе подсигурен мандата и избора на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП Атака стана един своеобразен представител в една нова „тройна коалиция”. Припомняме, че само преди четири години ПП Атака напусна 40-тото НС и направи „Народен парламент” именно срещу управлението на ДПС и БСП в една друга тройна коалиция. Какво става днес? Кои сме ние?

2013.06.12 | 16:30

208
ДПС уж искаха само 5 областни управители, после станаха 7 – но в крайна сметка са извили ръцете на БСП за 12 губернатора. И това е партия, за която са гласували само 400 хиляди човека от над 6 милиона избиратели! В БСП настоявали бившата кметица на Ихтиман Маргарита Петрова да е начело на София – област, а в замяна на ДПС да дадат Благоевград. От движението обаче искат софийската област с аргумента, че били спечелили трима депутати дори и в София-град. Което не е истина – защото тези 3-ма не са избрани със софийски, а с турски гласове от самата Турция. Все пак и за Благоевград ДПС си има кандидатура – бившият депутат Муса Палев. Шумен, Търговище и Силистра били най-сигурни на ДПС. Хасково, Русе и Габрово пък – почти сигурни. Но и ДПС бастионът Кърджали е в класацията „почти” заради пробива там с цял депутат от БСП. Лек спор между ДПС и червените се появил кой да управлява Варна, но най-вероятно ще е социалист. В Пловдив също областен управител ще е човек на ДПС. БСП повече от сигурно обаче са окупирали Видин, Кюстендил, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Монтана, Ямбол и Бургас. За Смолян, Разград, София и Пазарджик залозите за апаратчици от двете партии засега вървели 50:50. Засега се спряга за Хасково Мехмет Атаман, за Търговище – Емел Расимова, за Силистра – Насуф Насуф. За Кърджали БСП издига Бисер Николов, зам.-управител на банков клон. Приятел на Сергей Станишев от учението му в Москва бил номиниран в Разград – Наско Анастасов, който вече беше областен. В Смолян ДПС може да отстъпи на БСП с кандидата Емил Хумчев. В Сливен БСП предлага Корнелий Желязков, а ДПС пък – Мустафа Мустафов. Във Велико Търново постът вероятно ще е за червения Георги Рачев. Също към червен отива и в Русе – Венцислав Калчев или Иван Иванов. БСП в Монтана номинира Анатолий Младенов, но пък го имали за човек на Георги Първанов. А Първанов в момента се води враг с партиен билет на Сергей Станишев... В Добрич се завъртя името на Владимир Калчев, но и на Недко Марчев. ДПС пък предлагали Исмет Абил или Зия Халил. Във Враца червените спрягат Цветелина Дамяновска и Петър Цветковски, а от ДПС – журналистката Валя Кръстева. Екс областният управител на Перник Иван Димитров е най-вероятен сред цели шестима номинирани от местните социалисти. Най-коментиран за губернатор на Кюстендил е Иван Каракашки. БСП последно решава за София-град, като засега с най-големи шансове били Катя Николова – лидер на жените социалисти. Идва ли ново турско робство за България? Партия с малко над 30 депутати от общо 240 места в парламента иска близо половината места за областни управители! Да не сме станали провинция на Турция
А

2013.06.11 | 22:49

207
Дали Атака не създаде прецедент в цяла Европа, като даде властта на една етническа малцинствена партия! Отговорът разбира се е ясен, както е ясно, че Пеевски е платил на Сидеров. Не е ясно само сумата с колко нули е... Разбира се това е практика на Сидеров още от времето на Кобурга, когато го пусна на власт и се осребри още преди да влезе в парламента. От там нататък, като минем през милионите на Бинев за да стане Евродепутат, на бандита Юрий Галев да стане общински съветник и редица други подобни "националисти", който направиха Волен въшлив с милиони, но погубиха душата му завинаги. Впрочем Сидеров е един от основните пропагандатори на планът Ран-Ът в зората на домокрацията, чрез в-к Демокрация. Пръв защитник е на това да не се протестира срещу създаването на ДПС! Има пламенни коментари в защита на българските мюсюлмани. Следва кариерата му в Мултигруп, минава през пламенни защити на Кобурготски в Монитор, където с големи букви го изписка като "негово Величество". Драпа за листите на НДСВ, но го ритат. После е кандидат за кмет на РЗС и Яне Янев! Та стигна до пламенен защитник на ДПС онзи ден, като каза, че вече не били заплаха, ако лошите били Касим Дал и компания! Волене отиди да видиш по морето как се редуват хотелите на подарена държавна граница - един на ДПС, един на ТИМ. Отиди в Своге и ред български общини заграбени от обрачите на ДПС. Отиди в Родопите. Явно парите на Пеевски да били достатъчно за да не виждаш вече заплаха в ДПС. Нали знаеш Левски как е наказвал предателите - Смърт, смърт и пак смърт! По скоро си не лумпен, а предател за 30-ет сребърника. А такива увисват на въжето завързано от самите тях... А кой си уволнил, времето ще покаже!

2013.06.11 | 22:48

206
Горкия Сидеров, съвсем му се разхлопа черчевето вече! Ако може вие, поддръжниците на Атака, да ми обясните с факти (не с псувни и обиди) какво конкретно направи Болен, с което да е уволнил ББ? 1) Март Тиквата беше на власт и сам си подаде оставката, изненадващо за всички и без някой да му я е искал - това беше единствения начин да запази някакъв позитив за личността си и за партията си. 2) Причина за това бяха февруарските протести, към които Болен единствен от всички български политици има наглостта да се присламчи! Марешки се опита да го направи във Варна, и беше замерян с яйца, софиянци обаче бездействаха. 3) Атака признават резултатите от изборите и не искат касирането им - значи приемат, че на изборите ГЕРБ спечели над 50% и стана първата политическа сила в България, а Атака - 7% и стана последната политическа сила в Парламента. За какво уволнение говорите при тия резултати? 4) На ГЕРБ беше даден мандат за съставяне на правителство и те го върнаха 5 минути по-късно, т.е. сами се отказаха да съставят свое правителство. СЛЕД ТОВА няколко дни по-късно Болен даде гласа си за съставяне на правителството на БСП и ДПС! Та как е попречил на правителството на ГЕРБ? Какъв национално отговорен ход е направил, кви пет лева, кви торби цимент?!? Аз съм против всяка една от партиите, които в момента са в Парламента - февруари бяхме по улиците, защото искахме всички те да изчезнат от българската политическа сцена. Обаче наглите лъжи и гнусните инсинуации на Атака не трябва да бъдат подминавани! Навсякъде само това слушаме - Атака свалили ГЕРБ - на принципа, че една лъжа, повторена 100 пъти, става истина. И си приписват заслуги за нещо, което изобщо не се е случило, и към което нямат никакво касателство! Другото им маане също е абсурдно - извинисе, извинисе, извинисе... Както Болен Лидеров се извини на немската стюардеса от Луфтханза ли?!? Изобщо Болен скача да обижда предимно жени, както и Янета, обаче на големите мъже не смее - почака Боко Тиквата и Цв.Цв. да паднат от власт, и сега на умряло куче нож вади! Голям пич бе, голям клоун! Нищо не е постигнал той в живота си - ни кариера, ни семейство, ни деца, парламентарната му група даже му откраднаха в предния парламент - как може да вярвате, че тоя кресльо може да направи нещо добро за България?!? Само за смях ни прави пред света с ежедневните си циркове!
gogo

2013.06.11 | 22:48

205
На свое заседание от 30.05.2013, ОС на Атака Троян прие следната ДЕКЛАРАЦИЯ ОС на Атака Троян сваля политическото си доверие от централното ръководство на ПП Атака. Мотиви: 1. За нас е напълно неприемливо поведението на ПГ на Атака в Народното събрание, с което бе подсигурен мандата и избора на правителството на ДПС и БСП и чрез което ПП Атака стана един своеобразен представител в една нова „тройна коалиция”. Припомняме, че само преди четири години ПП Атака напусна 40-тото НС и направи „Народен парламент” именно срещу управлението на ДПС и БСП в една друга тройна коалиция. Какво става днес? Кои сме ние?
eks-atakist

2013.06.10 | 22:15

204
Волене, курво турска! Добре че нямаш деца!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини