Никой не искал Дянков за депутат

Булфото
share

Никой в ГЕРБ не иска Симеон Дянков за депутат. Бившият вицепремиер и финансов министър не е получил нито една номинация от партийните структури в страната. Това разкри вчера доскорошният депутат Димитър Главчев.

Екссоциалният шеф Тотю Младенов също е под въпрос за новия парламент, пише "Стандарт". Причината била ниският му рейтинг. Дори собственият му регион Враца му давал слаба оценка. В ГЕРБ обаче нямали друг подготвен кадър за града и Тотю можел да се класира в последния момент.    

Данъчен номер 1 Красимир Стефанов си харесаха за водач на листата ГЕРБерите в Хасково. Той не влиза в сметките ни, отговориха обаче от предизборния щаб. Според източници от централата по-вероятно било първи в региона да е екс икономическият министър Делян Добрев. Последната дума за листите ще е на Бойко Борисов, казват ексдепутатите. Тези от тях, които не са сигурни, че ще попаднат в списъците, вече се редят на опашка в бюрата по труда. Документите си вчера подадоха бившите народни представителки Величка Шопова и Зоя Георгиева. Те ще вземат 60% от досегашната си заплата или около 1100 лв.

Водещи новини

Още новини