ГЕРБ-Кърджали номинира Караянчева и Цветанов за водачи на листите

  • 18 март 2013 14:45

  • 1202
  • 2
ГЕРБ-Кърджали номинира Караянчева и Цветанов за водачи на листите
©

Бившият министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и ексдепутата Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на са номинираните кандидати за народни представители в следващото народно събрание от общинските и областната структури на ГЕРБ в Кърджали, чиито събрания приключиха в неделя.

Това заяви депутатът от 41-то НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, цитирана от Дарик, която бе и заместник-председател на парламентарната група на управляващите. Наред с тях сред номинираните да попаднат в листите са областният управител на Кърджали Иванка Таушанова, общински председатели на партията, голям е процентът на хора от гражданската квота - изявени специалисти в дадени сфери на обществения живот, уточни Караянчева. По думите й протоколите от събранията вече са изпратени в партийната централа в София, а последна дума за водачите и подредбата в листата ще има Изпълнителната комисия към ГЕРБ. Целта ни е да запазим едното депутатско място в многомандатния район и този път да постигнем поне 20 000 гласа подкрепа, каза Караянчева. Тя припомни, че на предишните избори за ГЕРБ гласуваха 18 600 човека от Кърджалийско.

„Изборите на 12 май ще бъдат атестация не само за мен, но и за работата на партията и всеки един неин член в региона през изтеклия мандат. Ако наистина получим 20 000 гласа подкрепа, това ще покаже, че хората са доволни и от работата на правителството, и от моята работа, и от работата на държавата в лицето на областния управител", коментира Караянчева. Като свой пасив тя отчете, че през изтеклия мандат ГЕРБ не е успял да привлече стратегически инвеститор в региона, който да осигури работа на хората не за жълти стотинки, а квалифицирана работа, която да задържи младите хора тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.19 | 19:33

2
20 000 гласа по 50лв.= 1 000 000 лв. =лесно постижима цел.

2013.03.19 | 19:33

1
Ако Кърджали подкрепят ГЕРБ - ДПС умира (макар, че те са си заедно). Област Кърджали са 56% турци. ОХ, да му мислим българите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини