Сидеров: ГЕРБ се страхува от мнението на народа

share

Като всеки български патриот гласувах за това България да бъде развиваща се индустриална високотехнологична държава, която да върне младите ни специлисти от чужбина.Това каза пред журналисти лидерът на АТАКА Волен Сидеров минути, след като упражни своя глас на днешния референдум. Той гласува в 7 секция на математическа гимназия “Питагор” в столицата.

По негови думи правителството се опитва да смачка първия демократичен референдум. Едно от нещата, които посочи той, е мястото за пресконференции. “Води се една кампания за принизяване на този референдум от страна на ГЕРБ. Обикновено след края на избори се правят пресконференциите в НДК, а сега те са в БТА, където условията са по-лоши”, смята Сидеров.

“ГЕРБ се страхуват от мнението на народа, те бягат от пряката демокрация, каквото е този референдум”, категоричен е националистът. Той обясни, че с това гласуване днес се пробива решението да бъдем колониална държава, да нямаме свои ресурси, свои мощности и своя икономика.

“Всичко това е планът Ран-ът. Ако излезем от този план ще видим, че ние ще имаме добри европейски доходи и ще живеем много по-добре, отколкото сега. Това е гласуване за пътя, по който ще продължи България-дали нагоре или надолу”, уточни лидерът на Атака.

Водещи новини

Още новини