Ицо Хазарта с коментар след скандала с "Навремето един политик преценил, че евреите не са му приоритет"

Фейсбук/Ицо Хазарта
share

"Радвам се, че получавам толкова много подкрепа. Благодарен съм на хората, които разбират, че с думите си не апелирам към отваряне на заведенията, нито искам да обидя някого. Вярвам и се надявам, че никой управляващ в близко бъдеще не би си позволил израз като "не сте ни приоритет" към която и да е част от нашия народ". Това написа в профила си във Фейсбук рапърът Ицо Хазарта след думите си от вчера към министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов: "Навремето един европейски политик е преценил, че евреите не са му приоритет и макар методите да са се променили доста от тогава, крайният резултат се очертава да е един и същ". Думите на Хазарта са по повод скорошно изявление на здравния министър във връзка с ограничителните мерки срещу коронавируса, в което казва: "Ресторантите и заведенията не са ни приоритет".

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

"Изказвам благодарност и на личности като Илиана Раева – макар в случая да има различно от моето мнение, тя защити своята теза аргументирано и нито веднъж не си позволи да ме нападне или обиди", добавя Ицо Хазарта.

"От агенция Пик ме наричат "наглец", "нищоправец", "леке" и "кокаинов експерт", а другите лъжци от ploshtadslaveikov ми приписват никога неизричани от мен думи, вкарвайки ги дори в заглавия. Вероятно по този повод трябва да им помогна да дадат известни суми за благотворителност", посочва рапърът.

Ицо Хазарта към здравния министър: Навремето един политик преценил, че евреите не са му приоритет

"Има моменти, в които изпитвам нужда да споделя позицията си. Извинявам се на хората, на които съм досадил с публичното си присъствие през последните дни", заявява още Хазарта.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

Повече за Коронавирус

Водещи новини

Още новини