Нова порция скандални разкрития за Васил Божков

Булфото (архив)
share

През 2018 г. журналистът Недялко Недялков е бил заплашван и притискан от Васил Божков да не отразява Валери Симеонов за исканите промени в хазарта. „В противен случай ще ти се случат много лоши неща. Или взимаш от съседната стая сак с пари“.

Информацията за грозната сцена бе изнесена от Недялко Недялков снощи в предаването „Дискусионно студио“ на ТВ СКАТ, информират от пресцентъра на НФСБ.

Според неговия разказ веднага след първите му интервюта на тема хазарт с Валери Симеонов е бил поканен на среща в кабинета на г-н Божков в „Нове холдинг“. По думите на Недялков срещата е преминала със заплахи, целящи да не се дава трибуна на Симеонов.

 

Валери Симеонов разкри за какво е теглил парите си Божков

 

Недялко Недялков информира още, че  са му посочени два варианта: „Първият – лош: че може да ми се случат много лоши неща. Вторият –  добър: в съседната стая ме чака сак с пари“.

Припомняме ви, че Васил Божков избяга в ОАЕ след невиждани разкрития за него и бизнеса му, които се осмели да направи Цветомир Найденов и брат му Боян Найденов. Заедно с Божков в Дубай е и Георги Попов. Срещу скандалния бизнесмен има повдигнати 18 обвинения.

Водещи новини

Още новини