Стефан Вълдобрев: Може би в крайна сметка съм детски автор, това е едно от най–прекрасните неща, наистина

  • 28 април 2024 13:53

  • 1512
  • 2
Стефан Вълдобрев: Може би в крайна сметка съм детски автор, това е едно от най–прекрасните неща, наистина
© бТВ

Пея със затворени очи. Причината за това е много тривиална. Просто не си знам текстовете. Така ми минават, докато пея, за да не объркам някоя думичка. Отварям си очите за половин секунда и всичко е пред мен. Просто го заснемам. Заснемам всяко едно лице. И когато видя лицата озарени, усмихнати и така развълнувани и знам, че съм си свършил работата. Това каза в интервю за бТВ обичайният заподозрян в театъра, киното и музиката - актьор, режисьор, композитор, текстописец и певец Стефан Вълдобрев.

 „Няма рецепта за опазване на хигиената на творчеството. Предполагам, че е нещо, свързано с вътрешните ти сетива. С възпитанието ти. С чувството ти за отговорност, с вярата ти. Само интуиция. Нищо друго“, каза още той.

Писателят Юлияна Георгиева: Всеки творец е проводник на една висша енергия отгоре

„Децата усещат в мен един, който е на техния акъл и ме приемат като един от тях. Играем си заедно. А фактът, че има деца,  които знаят думите на всяка песен, ме втрещява. Това е някаква благодат. Аз през цялото време, докато пиша, си мисля, че съм сериозен поет. Но може би в крайна сметка съм детски автор. Така се шегуваме често в групата, но това е едно от най–прекрасните неща, наистина“, каза още певецът.

Вълдобрев сподели, че през годините е имал проблеми с егото. „Това настъпи някъде в края на 90-те години, когато имаше взрив от адмирации. Публиката ни възприемаше. Всеки артист минава през такъв тип главозамайване. По същото време обаче се случи едно автомобилно премеждие, което много бързо ме приземи. Веднага след него аз станах друг човек и нямаше как да бъде другояче. После пък ми помогна да се се приземя“, каза още той.

Певецът сподели, че възприема себе си като много земен човек. „Аз обичам почвата, мириса на почва, селото. Просто се върнах към това, към корените, към детството“, допълни Стефан Вълдобрев.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.28 | 18:34

2
Добра идея, сменете христо хазарта с тоя, по-добре ще е
Хйххях

2024.04.28 | 15:08

1
Кой е пък тоя тюфлек?

Добави коментар

Водещи новини