Обожаваш спорта? Потопи се в любимата си игра от комфорта на своя дом с новите Samsung AI телевизори

  • 28 април 2024 22:00

  • 1755
  • 0
Обожаваш спорта? Потопи се в любимата си игра от комфорта на своя дом с новите Samsung AI телевизори
© Samsung

Любител сте на спорта, който с нетърпение очаква тръпката от спортните събития на предстоящото лято? От наелектризиращата атмосфера на Олимпийските игри до всички вълнуващи срещи на Европейското първенство по футбол, 2024 година обещава да бъде истински зареждаща за всеки спортен фен. И какъв по-добър начин да изживеете тези моменти от уюта на собствения си дом, с най-модерните AI телевизори, които Samsung току-що представи?

Като водещ производител на телевизори в продължение на 18 последователни години, Samsung продължава да променя представите за домашното забавление с най-новите си предложения, включително Neo QLED 8K и 4K телевизори, OLED модели и саундбарове. Задвижвани от AI, тези иновации не само предоставят изключителни аудиовизуални изживявания, но и подобряват ежедневието на потребителите, като издигат забавлението у дома на съвсем ново ниво.

Флагманът за 2024г. Neo QLED 8K ви предлага кристални картина и звук и интелигентни изживявания, за да се насладите на любимия си спорт с всички свои сетива

В челните редици на гамата на Samsung е гамата Neo QLED 8K, която може да се похвали с новаторски напредък в AI технологията. С процесора NQ8 AI Gen3, наличен при този топ модел и оборудван с модул за невронна обработка (NPU), зрителите могат да очакват несравнима скорост и интелигентност. Всеки кадър оживява с кристална яснота, благодарение на управляваното от AI възпроизвеждане на изображения, което подобрява дори най-фините детайли.

Функцията 8K AI Upscaling Pro на Neo QLED 8K трансформира съдържанието, за да съответства на разделителната способност на дисплея, надминавайки традиционните 4K телевизори. Динамичните сцени, характерни за всички спортни предавания, стават по-плавни и ясни с AI Motion Enhancer Pro. А със звуковата технология при AI всяка дума е кристално ясна, благодарение на функции като Active Voice Amplifier Pro и Object Tracking Sound Pro.

Но иновациите не спират дотук. AI функциите на Neo QLED 8K се адаптират към нуждите на потребителите, независимо дали става дума за оптимизиране на визуални ефекти или регулиране на потреблението на енергия за ефективност. Neo QLED 8K се предлага в различни размери, а серията обещава несравнимо изживяване при гледане на телевизия.

Neo QLED 4K предлага най-доброто от своя предшественик и дори го надгражда

Линията Neo QLED 4K за 2024 г. не просто наследява иновациите на своите предшественици от флагманската серия Neo QLED 8K, но ги надгражда, за да поднесе най-вълнуващото аудио-визуално изживяване до момента.

С революционните функции на процесора NQ4 AI Gen2, този телевизор вдъхва нов живот на всеки кадър, възпроизвеждайки го в изумителна 4K резолюция. Той разполага и със специалните функции Real Depth Enhancer Pro и Quantum Matrix Technology, които осигуряват на екрана перфектен контраст дори в най-сложните сцени.

За спортните фенове Neo QLED 4K предлага несравнимо изживяване, като тяхната любима игра изглежда по-реалистично от всякога. С първия в света екран, сертифициран от Pantone за естествени цветове, в комбинация с Dolby Atmos за поглъщащо аудио изживяване, този модел задава новия стандарт за 4K UHD телевизия.

Лесна интеграция и персонализиране със Samsung Tizen OS

Телевизорите, които Samsung представи, са напълно интегрирани с изкуствен интелект и предстои да направят истинска революция в начина, по който потребителите се свързват със технологиите у дома си. 

Използвайки мощната Tizen OS, тези иновации създават екосистема, която е не само свързана, но и персонализирана и защитена. Самите телевизори се превръщат в централен хъб, който комбинира различни устройства и приложения в удобна и сигурна система.

Настройката на телевизорите става лесна и интуитивна, като устройствата автоматично се откриват и свързват със съществуващите мрежи. Безпроблемната интеграция включва не само Samsung устройства, но и уреди на трети страни и IoT устройства, осигурявайки удобство чрез съвместимост с HCA и Matter.

Освен своята свързаност, AI телевизорите на Samsung предлагат и персонализирани приложения и платформи, които обогатяват изживяването на потребителите. Новите уиджети предоставят бърз достъп до различни функции като наблюдение на домашната обстановка, управление на енергийното потребление и други полезни данни.

Така за спортните фенове, новите телевизори на Samsung предлагат уникални удобства и функции за подобрено спортно изживяване. С технологичните иновации и персонализирани приложения, потребителите могат да следят своите любими спортни събития с лекота. Вградените функции за стрийминг и удобствата, предоставени от AI функциите на новите Samsung телевизори, позволяват на феновете да превърнат своя домашен екран във виртуален стадион или спортен бар, където могат да се насладят в детайли на всяко движение на техните любими отбори. 

За тези от вас, които искат да бъдат сред първите, които ще изживеят бъдещето на домашните забавления, Samsung стартира кампания за предварителни поръчки за най-новите си модели. До 14.05.2024 г. потребителите могат да се възползват от кампанията при следните условия:  

• Купи Neo QLED или OLED със саундбар HW-Q700C на цената на телевизора;

• Купи Neo QLED 8K със саундбар Q990C на цената на телевизора;

• Купи The Frame и получи безплатна рамка;

• Купи Music Frame с отстъпка 10%.

Закупилите някой от избраните продукти в периода на кампанията, се възползват от 0% безлихвен лизинг за 20 месеца и безплатна доставка. А ако си участвал в предварителната регистрация, използвай кода за отстъпка от 200 лева (не важи за поръчка на Music Frame).

Пълните условия и списък на участващите модели в кампанията по предварителни поръчки:  https://www.samsung.com/bg/tvs/pre-order 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
1755 0

Водещи новини