Поръчителят на билбордовете и сайта срещу Борисов се разкрива сам след дни

Булфото
share

Човекът, който поръча билбордовете "Аз ще уволня Бойко Борисов" и сайта със същото съдържание, ще обяви името си сам.

Това съобщава пред БЛИЦ Симона Станойкова от рекламната агенция "DMD consult". Фирмата е собственик на рекламните пана, които се появиха на ключови места в София през уикенда и веднага привлякоха вниманието на гражданите.

След билбордовете в интернет се появи и сайт, наречен uvolnenie.org. На страницата е сложен и часовник, който отброява оставащото време до 17 юли.

Симона Станойкова отказа да съобщи името на поръчителя, но намекна, че става въпрос за човек, свързан с политиката. Те били ангажирани единствено за изработката на плаката, който още същия ден бе свален от билбордовете.

Станойкова не дава информация дали това ще е част от кампания и дали ще има връзка със заканата към премиера. Следващите послания щели да залеят страната "в най-скоро време".

Същият наемател е ангажирал още близо 100 билборда. Фирмата прибира по 240 евро месечен наем за всеки билборд. Простите сметки показват, че за 100-те билборда са платени 24 000 евро. 

Станойкова допълни, че агенцията няма нищо общо със сайта uvolnenie. оrg. Въпреки това, тя е убедена, че поръчителят ще излезе "на светло" тази неделя. 

Справка в Търговския регистър показа, че едноличен собственик на "DMD consult" е Даниела Методиева Димитрова.

Водещи новини

Още новини