Росен Желязков: ГЕРБ има ясна програма за развитие на икономиката в България

  • 21 май 2024 16:22

  • 1060
  • 6
Росен Желязков: ГЕРБ има ясна програма за развитие на икономиката в България
© ГЕРБ

Ние имаме ясна програма, не само реклама на една партия. По нея обществото дава оценка дали една партия се е справила. Задачата ни е да достигнем 120 млрд. евро БВП, което по наша оптимистична, но реалистична прогноза, може да доведе по глава от населението да изпреварим Гърция в края на мандата.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Това каза водачът на листата за Европейски парламент и за област Благоевград Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети при посещението си в град Хаджидимово. Заедно снего бяха кандидатът за евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и кандидатите за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Никола Джингаров, Красимир Керезов и Илиан Георгиев. 

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети заяви, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да поеме ангажимент общините да бъдат основния дистрибутор за изграждане на инфраструктура, а държавата да се занимава с изграждане на индустриални зони и привличане на инвеститори. "За район Благоевград привличането на инвестиции е изключително важно. С развиване на индустриални паркове и промени в законодателството ще започнем да привличаме качествени инвеститори", обясни водачът на листата за евродепутати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. За европейския дневен ред Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети отбеляза, че най-важната тема е сигурността. Войната в Украйна да приключи възможно най-скоро при благоприятни условия за Европа, обясни той.

Други важни теми според него са миграцията и зелената сделка. 

Росен Желязков: Основната ни цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските

„България е кръстопът и има потенциал да опазва границите не само на нашата страна, но и на Съюза. Европа трябва да преразгледа политиката за зелената сделка, да я пренасочи към развитието на високотехнологична икономика, но не за сметка на работни места“, обобщи Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Няма по-добра социология от препълнените зали, в които всеки ден се срещаме с хората. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна. "За първи път в историята депутат от Благоевград е председател на Народното събрание. В листата ни цари единство, приятелство, обединени сме“, подчерта още Андрей Новаков

Всичко направено в Хаджидимово стана благодарение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – училище, улици, падналият мост. Това заяви кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев по време на срещата с кандидатите за членове на Европейския парламент и за народни представители. "Искам да знаете, че сега, в този парламент с председател Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, се гласуваха 1,200 млрд. за общините. Във всяко малко населено място от общината се работи. Всичко това е благодарение на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Затова е важно да гласуваме с номер 22 на предстоящите избори", каза още Терзиев.

На срещата с жители на общината присъстваха още общинските ръководители на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от областта – Александър Мацурев, Атанас Камбитов, Наташа Стоянова, Румен Арнаудов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1060 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.25 | 05:49

6
❤️ Г­о­­­р­­е­­щ­­­и­­­ ­м­­­о­­­м­­и­­ч­­­е­­т­­а­ ­в­­и­ ­о­­­ч­­­а­к­­в­а­­т ­-­ X­­1­8­.­­­F­­U­N

2024.05.22 | 09:04

5
13. ГОДИНИ. ВИ. ГЛЕДАХМЕ КРАДЛИВАТА. ПРОГРАМА АМАН. ОТ. ЛЪЖЦИ.

2024.05.22 | 09:04

4
13. ГОДИНИ. ВИ. ГЛЕДАХМЕ КРАДЛИВАТА. ПРОГРАМА АМАН. ОТ. ЛЪЖЦИ.
Тодор

2024.05.21 | 21:23

3
Лъжци....предатели...рекетьори

2024.05.21 | 19:29

2
Луд ce-кc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите се-кса си незабpавим-----> use.my/sman
тиквата

2024.05.21 | 16:58

1
не вярваме на този с пермояд

Добави коментар

Водещи новини