Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, след изборите няма да подкрепим правителство на ГЕРБ-ДПС

  • 21 май 2024 17:23

  • 6944
  • 159
Кирил Петков: Записът е рязан и лепен, след изборите няма да подкрепим правителство на ГЕРБ-ДПС
© Булфото

След изборите "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" няма да подкрепят правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, заяви на брифинг в парламента съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и съпредседател на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 891

Алтернативата е или нормална европейска България, или правителство на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ние такова правителство няма да подкрепим, заяви той. 

Това, което виждаме, е връщането към стария модел на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, модел, който се казва "ако мине номерът, всички българи плащат", заяви Петков и визира случаите с Детската болница, увеличението на пенсиите, което стана повод за днешното извънредно заседание на Народното събрание, както и исканото увеличение на цената на тока. Събираме подписи и още следващата седмица ще направим изслушване на министъра на енергетиката, заяви Петков във връзка с исканото увеличение на цената на електроенергията. 

Той коментира, че разпространеният нов запис с участието на ръководните фигури на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" е манипулиран.

В следващите дни предполагам, че ще има мръсна компроматна кампания. Слушахме записа внимателно - той е и рязан, и лепен. Слагат се имена, които въобще не са там. Примерно Пламен – никъде не се казва, че е Пламен Бобоков, няма такова нещо. Има нелогични изречния. Има инсинуации за имена, които ги няма, подчерта съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Позиция: Разпространените "записи" са пореден опит за кална кампания срещу ПП

Правят това, защото нямат аргументи за нормален европейски модел, нямат аргументи какво се е случило с пенсиите на хората, нямат аргументи защо по времето на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в станахме една латиноамериканска държава, не искат да се сещат, че имахме ББР, от която осем човека взеха 1 млрд. лева, не искат да се сещат за "стабилността" с 500 млн. лева за язовирите. Аз не искам нашите пари да отиват в малък брой хора с прякори като Вълка. Това ли е стабилността? Аз вярвам, че голяма част от българските граждани не вярват в тази "стабилност" и искат промяна за по-добро. Видя се, че в двете ни управления, само за осем и за девет месеца ние успяхме да променим икономическата мисъл на България. Става дума в каква посока да бъде България – на компромати, на лъжи, на бедност, на инсинуации, другата е нормална европейска държава с работещи институции и работещо правосъдие, посочи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

Темата коментира и съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, който е и бивш шеф на контраразузнаването.

Има конкретни публични факти за нерегламентирано подслушване на партийна централа. Едно време в Америка имаше "Уотъргейт", заради който си отиде цял президент. В България има ли ДАНС, или г-н Главчев възлага на ДАНС извършване на проверки на негови действия, попита Атанасов. 

В отговор на въпрос дали се поинтересувал защо е преасфалтиран участъкът от пътя край катастрофата край Аксаково между автомобила на НСО, който го возеше, и частна кола, чийто шофьор загина при сблъсъка, а жена му беше откарана в болница в критично състояние, Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически заяви: "Единственото, за което съм се интересувал след инцидента, е за състоянието на жената и дали може да ѝ се помогне. В крайна сметка нещата с жената се подобряват. Прекарах доста време с хората от болницата и им благодаря. Нямам никакви сведения кой за какво и как асфалтира".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6944 159

Свързани новини

Коментари 159

Добави коментар

2024.05.25 | 05:49

159
❤️ Г­­­о­р­­­е­щ­­и­ ­м­­­о­м­и­ч­­­е­т­а­ ­­­в­­и­­­ ­­о­­­ч­­­а­к­­в­­а­т ­-­­ X­1­­­8­.­­­F­­­U­­­N
ГОРЧО

2024.05.22 | 11:17

155
С ГОДИНИТЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ОТ НАШАТА БЪЛГАРИЯ НЕ СТАВА НИЩО! КОМУНИЗМА ОТГЛЕДА НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ С ИЗПРАЗНЕНИ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ ГЛАВИ ,ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ ОТ ХИТРЕЦИ КАТО БОЙКО ,КОПЕЙКИН ,ШИШИ И ДРУГИ! ПРОПАГАНДАТА НА ТИЯ Е ТОЛКОВА БРУТАЛНА ЧЕ МОЖЕ ДА ХВАНЕ ДЕКИШ САМО ПРЕД НАИСТИНА ПРАЗНИ ГЛАВИ! В тая шантава държава все по вече стават изказванията на хора родени след 90 година на миналия век които разказват колко славно се е живяло при бай Тошо!

2024.05.22 | 23:23

158
ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

2024.05.22 | 23:21

157
ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!
да бе

2024.05.22 | 11:37

156
айде прибирай се у Канада, откъдето дойде за да създадеш хаус в държавата
стан

2024.05.22 | 11:08

154
Компанията Магнитски С ВСИЧКИ СИЛИ Е ВКАРАЛА ЛАЙНАРКАТА В ДЕЙСТВИЕ! КОМПРОМАТИ , СКАЛЪПЕНИ ЗАПИСИ И ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА ОТ БОЛШЕВИШКАТА АГЕНТУРА !НО ТЕ ВСИЧКИ СА МИНАЛИ ПРЕЗ ДС !нали????? Човекът с най много записи които го компроментират Бойко и онзи прославил се в цял свят с престъпната си дейност/ШИШИ/ ни говорят за морал?
кир

2024.05.22 | 10:08

153
Не го чуваме за първи път!
Простия Киро

2024.05.22 | 01:41

152
Тоя не спря да лъже и маже ееееей. Баси мръсника...
Цв

2024.05.21 | 21:28

151
Толкова сте нагли! Безумно нагли копи... а!

2024.05.21 | 21:28

150
АА е символ на всичко, от което Б ъ л г а р и я трябва да се отърве веднъж за винаги, ако ще става държава!
ивайло

2024.05.21 | 21:25

149
много говориш,но вече никой не ти вярва

Добави коментар

Водещи новини