Хванаха крадец във Велико Търново

Булфото
share

51-годишен великотърновец, многократно осъждан предимно за кражби, е извършил още две домови кражби на територията на РУП - В. Търново, установиха разследващи полицаи. Мъжът е откраднал метална количка, туристическа газова бутилка и медно менче от жилище на ул. "Дервент" в старата столица. Престъплението е извършено на 28 октомври.

Два дни по-късно криминално проявеният е задигнал и еллектрически трион, ръчен циркуляр, перфоратор, дрелка и музикална уредба от жилището на британски гражданин, намиращо се на същата улица. Част от откраднатите вещи са установени в гориста местност в близост до гара "Трапезица" и са върнати на собствениците им.

Търновецът с инициали С. И. е автор и на кражба на електрожен от кравеферма в с. Добри дял и на медни съдове и медни проводници от изоставен имот в тревненското село Белица.

Той беше задържан в сряда за срок от 72 часа за извършването на други две кражби в средата на август и в края на месец октомври от жилища във В. Търново и с. Кисьовци.. Работата по документирането на цялата му престъпна дейност продължава.

Водещи новини

Още новини