Кюстендилска "мадам" вдигнала палат за 1,5 млн. лв.

share

32-годишната "мадам" Ася Костова, която бе арестувана за трафик на проститутки към Гърция, за три години успяла да вдигне къща на три етажа в центъра на Кюстендил. На партера са два магазина, но в момента само единият работи. Над дюкяните имало два жилищни етажа, а грубата оценка на къщата надхвърляла милион и половина лева, пише в. "Струма".

Ася е най-коментираната тема в града в последните дни, след като "мадам" бе закопчана при спецакция. Кюстендилци си спомнят Ася Костова като бивша сервитьорка от ресторант "Чешмето", преди тя да се омъжи за албанеца Ариан Бици, с когото имат и къща в Гърция. Запознати с делата на Ася твърдят, че майка й Виолета действала с размах по време на строежа на къщата и движела всичко.

Кюстендилската "мадам" била полусираче от малка. Майка й била пенсионерка от "Мини Бобов дол", а самата тя завършила Техникум за обществено хранене (ТОХ) и веднага се хванала със сервитьорството. Именно на "Чешмето" тя се запознала с мъжа си. След като се оженили, Бици отворил фирма за недвижими имоти в града. Той има и трима братя, живеещи в Албания.

Заради трафика на млади момичета Ася я чакат до 10 години затвор, а съпругът й е обявен за международно издирване за съпричастност към канала за жива плът. "Мадам" Ася имала 10-тина момичета под ръка. Тя ги изпращала в къщата си в Атина, където те обслужвали богати мъже. Ставката между Ася и жриците била 50 на 50.

Водещи новини

Още новини