Станишев: Бойко Борисов се е целувал с Доган и му е подарявал кученца (видео)

share

Искания за касиране на изборите ще бъдат направени в много общини, в това число и София–град, заяви на пресконференция след заседание на Изпълнителното бюро на БСП предсеадтелят на партията Сергей Станишев.

Искания за касиране се правят след провъзгласяването на резултатите. Всички жалби за касиране на изборите ще бъдат внесени в законовия срок, каза Станишев. Ако има достатъчно основание, БСП няма да се поколебаят за касиране на президентските избори, допълни той.

Лидерът на БСП заяви, че се надява, Бойко Борисов да не се отметне от думите си, че приема предложението на Волен Сидеров за ръчно преброяване на бюлетините.

Аз не съм се целувал с г-н Ахмед Доган, Бойко Борисов е. Борисов подарява кученца на хората, които най-много уважава, включително на г-н Доган. Така че да не обяснява врели и некипели, каза Сергей Станишев по повод изказване на премиера от тази сутрин.

В изборната нощ на пресконференция лидерът на ДПС отговори на въпрос на журналист - какво ще иска ДПС за подкрепата за кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло Калфин - Стефан Данаилов с думите, че ще искат една целувка.

Водещи новини

Още новини