Бойко Борисов: ОССЕ да каже кой подбужда към етническа нетолерантност

Булфото
share

Сега е модерно да говорят за чуждестранни наблюдатели – нека чуждестранните наблюдатели да видят тези материали и да кажат кой подклажда етническата нетолератност.

Това заяви премиерът Бойко Борисов при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ в Зала 1 на НДК по повод листовките, които ДПС разпространява в смесените райони. Според него, с това се цели да се плашат хората със смяна на имената и да ги призовават да гласуват за ДПС,

В Стара Загора реставрирахме джамия - паметник на културата, за да видят как на едно място има тракийски храм, джамия и църква – каза Борисов и припомни как в Кърджалийско са били открити нови работни места заедно с големи турски компании. Те приветстват това, което прави българското правителство, допълни той.ю.

Бюджетът на МВР бил по-голям от здравеопазването и образованието – на здравеопазването е 3,5 милиарда, на МВР е 1 милиард, каза Борисов по повод клиповете на БСП.

Президентът Георги Първанов как събираше пари с есемеси за Българската Коледа, заяви премиерът за твърдението в клипа, че се събират пари с есемеси за лечение.

Г-н Ахмед Доган, за 80 мегавата на Цанков камък дадохте един милиард лева, да не говорим за това блато, което сте нарекли „Водно огледало”, то е блато в момента. Прерязаха му лента, но не са си го платили, посочи Борисов.

Ние не се подлъгваме, не вярваме, и не забравяме, че освен самите ние, никой не ни обича. Имам толкова приятели в този регион сред българските мюсюлмани, как може да лъжат така хората. Вече две години и половина минават от управлението. Как може да пишат такова нещо? Ние градим България, ние правим пътища, правим пречиствателни станции, театри, опери, спортни зали, магистрали, естакади, те пишат „ако аз не се жертвам”, „ако ти не се жертваш”. Те се жертват – попита Борисов и призова – „съвземете се”.

Водещи новини

Още новини